İtopya'dan V3.5 sistem kargo süresi

Shinobu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 gün önce itopya.com'dan V3.5 siparişi verdim LG 75Hz monitör ile birlikte kaç gün içinde kargoya verilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar.com sitesindeki şikayetleri okumadan ben olsam bu firmadan ürün almam çünkü çok fazla şikayet var özellikle müşteriler ile ilgilenilmediği, telefonların açılmadığı ve maillere cevap verilmediği ile ilgili. Yeni de tercih sizin tabi.

Şikayetvar.com sitesindeki şikayetleri okumadan ben olsam bu firmadan ürün almam çünkü çok fazla şikayet var özellikle müşteriler ile ilgilenilmediği, telefonların açılmadığı ve maillere cevap verilmediği ile ilgili. Yeni de tercih sizin tabi.
Şikayetvar'da her markayı kötüleyen insanları görebilirsiniz. Amazon.com.tr'yi bile gömenler var.

Valla senin sure cok iyiymis hizli olsun diye demonte istedim 6,5 gunde kargolandi benim. Geldi birlestirdim bir sikinti cikti geri yolladim kurbandan 2 gun once, sonra bayram bittigi gibi geri yolladilar bayagi zaman kaybettim :D

UPS'e kaldı artık ne zaman getirir belli değil Uşakta oturuyorum Afyon Hub'a yollamışlar bu akşam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı