İtopya'dan verilen sipariş ne zaman gelir?

Daha yeni aradım ulaşılmıyor ki arkadaşlara. Bir sıra veriyor 102. Bende senin gibi bayramın 1. günü siparişim var monitör bekliyorum ürünleriniz hazırlanıyor diyor. Siparişi iptal et diyesim var.
Hazır sistemse 7 iş günü içinde hazır sistem değilse 3 iş günü içinde

Valla ben 256 GB'lık bir SSD sipariş ettim kutusunun boyutu 200 sayfalık kitap kadar bile değildir. Hala siparişiniz alındı diye gösteriyor. Bayramın 1. gününden bu yana 2 iş günü doldu. Yarında kargoya verilmezse daha da alışveriş yapmam bu siteden.

Valla ben 256 GB'lık bir SSD sipariş ettim kutusunun boyutu 200 sayfalık kitap kadar bile değildir. Hala siparişiniz alındı diye gösteriyor. Bayramın 1. gününden bu yana 2 iş günü doldu. Yarında kargoya verilmezse daha da alışveriş yapmam bu siteden.

Biraz anlayış lütfen 🙏 Technopat başta olmak üzere diğer tartışma platformlarında da toplama konuları tartışılıyor günde yaklaşık 500 spariş alınıyor. İtopya çalışanı değilim ama İtopya Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi büyük bir alışveriş sitesi değil.

Yasak günleri iş günü olarak sayılmıyor.
ViewSonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms. Kargoya verilmiş cuma veya pazartesi elime ulaşır. Buradan kaynaklı mıdır nedir gerçi totem gibi oldu biraz. 😊 😊

Hayırlı olsun bende o monitörü almayı düşünüyorum şu anda Casper 19 Inc 75 Hz monitör kullanıyorum bir 6 7 aya o monitörden alacağım.

Biraz anlayış lütfen 🙏 Technopat başta olmak üzere diğer tartışma platformlarında da toplama konuları tartışılıyor günde yaklaşık 500 spariş alınıyor. İtopya çalışanı değilim ama İtopya Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi büyük bir alışveriş sitesi değil.
Kargo konusunda çok haklısınız özellikle sistem siparişlerinde benimde itopya ile bir bağım yok ilk kez masaüstü bir bilgisayar ve monitör aldım ancak müşteri hizmetleri rezalet 1 saat telefonda bekliyorsun ve bağlantı kesiliyor dün iki kez aradım iki kez de aynı şey oldu birer saat bekleyerek.Sadece işlemcinin yeni nesil olup olmadığını soracaktım
ViewSonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms. Kargoya verilmiş cuma veya pazartesi elime ulaşır. Buradan kaynaklı mıdır nedir gerçi totem gibi oldu biraz. 😊 😊
Siz şanslısınız bende Aoc 2460pf siparişi verdim sistemin yanına benim sipariş hazırlanıyor hala gerçi benim acelem yok zaten kardeşlerim sınava hazırlanıyorlar daha 1 ay var 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı