Çözüldü İtopya'ya 2x16 olarak gönderilen bilgisayar 1x16 olarak geri geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Glapnak

Kilopat
Daha fazla  
Evet hazır bilgisayarımı İtopya'dan almıştım 34K civarına daha 5 6 ay geçmiştir belki sabah uyandığımda bilgisayarım başlamıyordu tepki yoktu tüm parçalarla beraber İtopya'ya kargoladım 22 Ağustos'da (video aldım yollamadan önce).20 gün beklettiler anakart değişmiş ASUS yetkili servisine yollamışlar sıfır anakart takmışlar. Evet buraya kadar güzel ben heyecanla bilgisayarımı beklerken ve kutu açılımı yaparken bir de ne göreyim 2x16 RAM'im 1x16 ya düşmüş. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki şu an bunu yazarken bile moralim yok. Yarın İtopya ile görüşeceğim durumu olmadı tüketici mahkemesine başvuracağım. Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Çözüm
Edit: Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım kasanın arka panelinde olabilir kargoda düşmüştür dediler. Arka paneli açtım eve geçince evet RAM arka panelde takılıyordu.

Büyük ihtimalle stockta sizin RAM'iniz kalmadı muadili ile değiştiler kendine göre muadil İtopya'yı ararsanız çözerler daha önce kasamın önü kırıldı diye komple kasamı değiştirmişlerdi.

İtopya ile görüşün size yardımcı olurlar ama oralı olmazlarsa mahkemeye gidin hakkınızı arayın.

Üzülmenize gerek yok bu kadar. İtopya ile görüştünüz mü durumu?

Unutmuşlardır. Zaten faturanızda RAM'lerin 2x16 olduğu yazar. Yarın arayın gönderirler eksik olan parçayı. Mahalle bilgisayarcısı değil ya bunlar parça çalacak halleri yok tabii.

Dalgınlık olmuş. Sistemi 1x16 sanıp ona göre toplamışlardır hocam. Tabii ki olmaması gereken bir durum ama moral bozmaya gerek yok, hakkınızı alırsınız.

Dalgınlık olmuş. Sistemi 1x16 sanıp ona göre toplamışlardır hocam. Tabii ki olmaması gereken bir durum ama moral bozmaya gerek yok, hakkınızı alırsınız.
Öyledir zaten sökerken söküp masaya koymuştur sonra dalgınlıkla takmayı unutmuştur. Biri gelip lafa tutmuştur falan.

Edit: Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım kasanın arka panelinde olabilir kargoda düşmüştür dediler. Arka paneli açtım eve geçince evet RAM arka panelde takılıyordu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…