İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) güvenlik içeriye almadı

engin beyefendi

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2022
Mesajlar
4.891
Makaleler
2
Çözümler
40
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Front-end Developer
İTÜ'nin içinde ki bir şirkette çalışıyorum ve 2 gün önce tersinden uyanan bir güvenliğe denk geldim galiba. Adam beni geçirmedi, hem şirketten benim başımda olan kişiyi aradım, bizden içeri alın dedi. Almadı, İTÜ kartımda yok yeni başladım. Daha çıkacak, o yüzden ben adımı ve T.C. kimlik numaramı vererek giriyordum normalde. Adam içeri almadı, zaten giriş çıkışım izleniyor her gün. Ne yapabilirim ki? Sırtımda şirketin çantası var. Gene içeri almadı, ondan sonra insan kaynaklarından biri geldi beni aldı gittik. Çok saçmaydı, gereksiz zaman kaybı oldu ve o gün saat 9'da başlayıp 5'de çıkacak iken saat 10 buçukta gidip 6 buçukta çıktım. Üstüne arkadaşla olan buluşmamı kaçırdım bu yüzden. Güvenlikler cidden çok abartıyor.
 
İTÜ'nin içinde ki bir şirkette çalışıyorum ve 2 gün önce tersinden uyanan bir güvenliğe denk geldim galiba. Adam beni geçirmedi, hem şirketten benim başımda olan kişiyi aradım, bizden içeri alın dedi. Almadı, İTÜ kartımda yok yeni başladım. Daha çıkacak, o yüzden ben adımı ve T.C. Kimlik numaramı vererek giriyordum normalde. Adam içeri almadı, zaten giriş çıkışım izleniyor her gün. Ne yapabilirim ki? Sırtımda şirketin çantası var. Gene içeri almadı, ondan sonra insan kaynaklarından biri geldi beni aldı gittik. Çok saçmaydı, gereksiz zaman kaybı oldu ve o gün saat 9'da başlayıp 5'te çıkacak iken saat 10 buçukta gidip 6 buçukta çıktım. Üstüne arkadaşla olan buluşmamı kaçırdım bu yüzden. Güvenlikler cidden çok abartıyor.

Hocam şikayette bulunun zamanı kimse parayla alamaz önemli bir şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için demiyorum ama olması gereken de bu. Üniversite içine herkesi alırsa iş çok kötü yerlere gider.
Hocam farkındayım ama şirketin kartı var. Üzerinde adım ve fotoğrafımda var.
 
Adam emir kulu, aldığı emri yerine getiriyor. Taşıdığınız çantanın içinde bomba olsa adam içeri sizi alsa ne olacağının farkında mısınız? Yani adamın yaptığı doğru bana göre.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz? Ofis kartımı gösteriyorum, bölüm başımı arıyorum. Adam İK gelene kadar almadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı