İTÜ Uçak Mühendisliği iş imkanları nasıldır?

• Konuyu başlatan hobidi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.670
Artık okumak istediğim bölümü kesinleştirme vaktim geldi. Uçak mühendisliği istiyorum. İTÜ de okusam. İş imkanları nasıl olur? Yurt dışında çalışmak istiyorum. Türkiye de biraz araştırdım başlangıç olarak 8-9 bin TL diyorlar. Bu yüzden yurt dışı istiyorum. Bildiğim kadarıyla ABD veya Avrupa vatandaşı olmadığım için o ülkelerde sadece sivil havacılıkta çalışabiliyorum. Genel anlamda İTÜ mezunları hangi ülkelerde çalışıyor? Amerika da çalışmak istiyorum iş bulabilir miyim?

Aslında tüm bu dediklerin kendini geliştirmene bağlı. Nitelikli bir öğrenci olduğun takdirde yurtdışında okuyabilir, yüksek lisans şansı edinebilir ve de yurt dışında çalışma haklarına sahip olabilirsin. Ama sana tavsiyem diğer üniversiteleri de araştırmandır

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2022-10-02 16.58.18.png
    Ekran Resmi 2022-10-02 16.58.18.png
    701,8 KB · Görüntüleme: 113
Aslında tüm bu dediklerin kendini geliştirmene bağlı. Nitelikli bir öğrenci olduğun takdirde yurtdışında okuyabilir, yüksek lisans şansı edinebilir ve de yurt dışında çalışma haklarına sahip olabilirsin. Ama sana tavsiyem diğer üniversiteleri de araştırmandır
Uçak konusunda İTÜ açık ara önde hocam. Araştırmasına fazla gerek yok. Yine de genel bir bilgi için güzel olur.

Uçak konusunda İTÜ açık ara önde hocam. Araştırmasına fazla gerek yok. Yine de genel bir bilgi için güzel olur.
Şunu da ekleyeyim, ODTÜ'de Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümü var. Ona da bir bakın isterseniz.

Aslında tüm bu dediklerin kendini geliştirmene bağlı. Nitelikli bir öğrenci olduğun takdirde yurt dışında okuyabilir, yüksek lisans şansı edinebilir ve de yurt dışında çalışma haklarına sahip olabilirsin. Ama sana tavsiyem diğer üniversiteleri de araştırmandır.

Yüksek lisans hakkı için ne yapmam lazım? Uçaklara ilgim var küçüklüğümden beri okurken severek okuyacağım bir bölüm. Ödevler ve notlarda çalışırken isteyerek çalışacağım için nitelikli bir öğrenci olabileceğimi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı