iTunes 3194 Hatası

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
iPhone 6 kullanıcısıyım ve cihazıma iOS'un son sürümü olan 10.3.1 yüklü. Bugün iOS 10.3 indirdim ve cihazı iTunes'e bağlayıp Shift tuşuna basarak geri yükleye tıklayıp IPSW dosyasını seçtim ve 3194 hatasını aldım. İnternetten araştırma yaptım host dosyası ile ilgili çözümleri denedim, maalesef işe yaramadı. Jailbreak işlemi için 10.3.1'den 10.3'e 10.3'den 10.2.1'e ve 10.2.1 ise 10.2'ye geçmem lazım jailbreak işlemi için. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş

upload_2017-5-11_13-24-13.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosts dosyası ile ilgili değişiklikler, çok eskide kaldı. Şu anda 10.3, 10.2.1 vs.. gibi düşük sürümlerin imzası kapalı. Bundan dolayı, geçmek imkansız. Eski sürümler için SHSH kaydı alıp düşme olayı henüz gelmedi. İşin özü, şu anda 10.3.1'den aşağısı mümkün değil.

Hosts dosyası ile ilgili değişiklikler, çok eskide kaldı. Şu anda 10.3, 10.2.1 vs.. gibi düşük sürümlerin imzası kapalı. Bundan dolayı, geçmek imkansız. Eski sürümler için SHSH kaydı alıp düşme olayı henüz gelmedi. İşin özü, şu anda 10.3.1'den aşağısı mümkün değil.
Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı