iTunes ile iPhone sıfırlama nasıl yapılır?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, ben iPhone 6 cihazımı tamamı ile sıfırlamak istiyorum fakat bunu iTunes ile yapacağım. Başka bir konu da sıfırlamadan önce iCloud hesabınızdan çıkış yapın vs. diyorlardı, ne yapmalıyım sıfırlamadan önce? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Hocam YouTube'da bir dünya rehber var. Görüp bakarak yapsan nasıl olur?

Ben zahmet ettim senin için arattım ve buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam YouTube'da bir dünya rehber var. Görüp yaparak baksan nasıl olur?

Allah Allah, hocam konuyu okusanız nasıl olur? Sıfırlamayı yapmayı tabii ki YouTube'dan bakarak yapacağım, demek istediğim iCloud hesabımdan çıkmalı mıyım? vb. şeyler, Moderatörler başlığı yanlış girmiş.

Merhaba, ben iPhone 6 cihazımı tamamı ile sıfırlamak istiyorum fakat bunu iTunes ile yapacağım. Başka bir konu da sıfırlamadan önce iCloud hesabınızdan çıkış yapın vs. diyorlardı, ne yapmalıyım sıfırlamadan önce? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

IPhone'u bulu kapatın. iCloud hesabınızdan çıkış yapsanız da olur yapmasanız da.

Biliyorsan hesabın şifresini yapmana gerek yok.

Bu konu da bir takım muhabbetler dönmüş oradan baktım, şifresini biliyorum. iCloud verileride sıfırlanır vs. demişler.

Bu konu da bir takım muhabbetler dönmüş oradan baktım, şifresini biliyorum. iCloud verileride sıfırlanır vs. demişler.

Hayır olmaz öyle bir şey. Birçok kez yaptım asla silinmedi.

Dostum sen iTunes üzerinden yazılım attığın an içindeki işletim sistemi tekrardan yazılıyor. Telefonda ne var ne yok silinir ama iCloud bulut üzerindeki dosyalar silinmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı