iTunes Store PayPal Nakit Kart Alışveriş Sorunu

burak886

Hectopat
Daha fazla  
Beyler geçen cuma günü iTunes Store'dan arkadaşımın paypal nakit kartıyla gta sa almaya çalıştım. Ama satın al tuşuna bastığımda kredi kartınız reddedildi uyarısı aldım ve oyunu yükleyemedim. Sonra arkadaşıma Apple hesabı açarak ondan bana hediye olarak denedim onu da kabul etmedi. İşin ilginç yanı ATM'ye gidip hesap hareketlerine baktığımızda hem oyunun ücretini kesmiş hemde kart tanıtma ücreti olan ve sonra geri yatması gereken 1 TL'yi de 3 kere çekip geri yatırmamış. Nasıl çözebilirim bu problemi?
Destek bölümünden konuştum ama ingilizcem yeterli olmadığı için derdimi tam olarak anlatamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın Türkiye ofisi ile görüşünüz. Onlar size yardımcı olacaklar. Ayrıca eğer bir firmanın Türkiye'de ofisi varsa ilk olarak oraya danışılır. Zira siz direk yurtdışı bir ofis ile irtibata geçseniz yine sizi Türkiye'de ki yerel ofise gönderecekler. :)

Ürün Satın Alma ve Sorgulama
Apple Online Store
Telefon ile alışveriş yapmak için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; sabit hattan
00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

Satış Desteği
Pazartesi-Cuma günleri 09:00-18:00 saatleri arasında; sabit hattan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için: Apple - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Cevabınız için teşekkür ederim. Ama sorun şu ki 0216'lı numarayı aradığımda telesekreter itunes store sorunları için 00800'lü numaraya yönlendiriyor. Benim hattımda yurtdışına kapalı olduğu için arayamıyorum. Türkçe destek alabileceğim bir mail adresi filan var mı acaba?

Peki aradığımda karşıma direk Türk biri çıkar dimi? İngilizcem bir ingilizle bu konu hakkında konuşacak kadar iyi değil de. :) Özellikle telefonda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı