ITX kasaya mevcut bileşenler sığar mı?

Midyes

Hectopat
Daha fazla  
Bu ITX kasayı almak istiyorum, daha önce hiç ITX kasa toplamadım. Emülasyon yapmak için kullanacağım, donanımlar sığar mı?
Standart boyuttaki PSU'lar sığar mı?
Colorful A320M-K Pro anakart
8 GB DDR4 RAM (standart bir RAM)
GTX 1050 Ti (ASUS'un tek fanlı modeli)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sığmaz, anakart mATX. Sana ITX anakart lazım.

Önerebilir misiniz sadece emulasyon için kullanacağım çok güçlü bir şey olmasına gerek yok.

Hocam ITX anakartlara şöyle bir göz gezdirdim de çok uçuk kaçık fiyatlılar, illaki ITX kasaya toplamak istiyorsanız anakartı 2.el baksanız daha iyi olur yoksa biraz pahalıya patlar.

Bir de ekran kartının sığıp sığmayacağı hakkında bir bilgim yok.

Ama eğer Intel 4.nesil toplamaya okeyseniz gayet ucuza gelir gibi ama sistem güçlü olmaz.

Son düzenleme:
Zaten bütçem fazla değil anakartı sahibinden gibi sitelerden bakmayı düşünüyordum siz bana önerilerinizi yapın ben bakim.

Bütçenizi ve amacınızı söyleyin. Ayrıca yurt dışından getirtme imkanınız varsa HP elitedesk mini veya ProDesk mini bakın.

Hazır mini bilgisayar istemiyorum öyle bir imkanımda yok benim zaten masaüstü bir Gaming bilgisayarım var bu toplamak istediğim ITX kasayı emulasyon ve taşımak için kullanacağım bu kasayı toplarken fazla para harcamak istemediğimden dolayı eski ekran kartımı ve eski 8 GB'lık DDR4 RAM'imi kullanmak istiyorum ATX anakartlar hakkında bilgi sahibi değilim anakartla işlemci ihtiyacım var özellikle bu kasayı istememin sebebi konsol gibi dikey kullanım fonksiyonu olması ve estetik durması. Bu kasa toplama işini 4000 gibi bir fiyata ikinci el şekilde çözmek istiyorum çünkü amacım çok güçlü bir şey yapmak değil zaten mid tier donanım çok rahat işimi görür.

Elitedesk önerdim çünkü ucuz fiyatlara böyle ürünler satılıyor. Ayrıca fazlasıyla yükseltilebilir bir ürün.

Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum maalesef. Başka bir öneriniz var mı?

Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum maalesef. Başka bir öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…