Araştıracağım hocam tavsiyen için teşekkür ediyorum
Çoğu Türk gencinin benzer sorunları yaşaması inan zoruma gidiyor. Bi yarım saatlik öfkenin ardından 1 saat kadar da hayatı sorgulamaya başlıyorum. Sonuç: "Basit isteklerimizi karşılayamayacak kadar aciz olmamız için ne yaptık? Nasıl bu hale geldik?". Bir tek oyun için değil. Bilgisayar bölümünden mezun oldum şükür. Ama eğitimim sırasında ufak tefek parçalar al sat, yeni teknolojileri takip et gibi benim temel ihtiyaç olarak gördüğüm eylemleri hiçbir zaman gerçekleştiremedim. Burs alıyordum ve ailemden "bena para ver" diyemiyordum. Ajitasyon yapmıyorum yanlış anlaşılmasın fakat herkeste olabilen birtakım problemler yaşıyordum. Hala yaşıyorum. Bu yüzden kafamı bu şekilde dağıtamıoyorsam oyunlarla dağıtırım algısına kapıldım ve senelerce 30-50 fps arası git gellerle 6 seneyi devirdim. Elde var 0.
Çok mütevazısın dostum ama inan gerek yok. Az çok bu konulara hakimim ve inan gerçekçilikten yana bir yapım vardır. Neyse odur. Dizüstü için minimum ekran kartı yeni nesil oyunlar için dahil RTX 3060'tan aşağı olmamalı. En az 25k verecek durum da olmadığına göre

Ayrıca Crea marka PC neredeyse 15 yıllık dostum özelliklerini saymama gerek yok
Detaylıca araştıracağım hocam. Konsolcu değilimdir ama sanıyorum bu zımbırtıya harici klavye, fare montajı yapılabiliyordur tabii araştırmam gerekecek.