İyi bir bilgisayar varken PS4 almak

Exclusive oyunlar için mantıklı bir hareket ancak oyunların fiyatını düşününce de insan biraz çekiniyor.

@Waifu Impact görüntü kalitesi konusuna katılmıyorum.
Deneyip video atarsanız sevinirim. Böyle bir 5 dakika kadar oyun oynayın. Sonra ben PS4'te nasıl olduğunu göstereyim. Farkı göreceksiniz. Ayrıca evet oyunlar PC'ye göre pahalı arkadaş. Ama neyse ki takas sistemi var. Oynadığınız oyunu başka bir oyun ile 10-20 TL koyarak takaslayabiliyorsunuz. He ben koleksiyon yapıyorum derseniz bir şey diyemem. 30-35 oyunda PS4'e eşdeğer şekilde toplanan PC'nin fiyatını karşılar eğer koleksiyon yapmaya meraklıysanız.

Yaş farkı önemli değil. Sizden büyük insanlara haddinizi bilerek konuşun.

Diyelim ki ben eski bir oyun oynamak istiyorum ve o oyun PS 4 için yok. Ne yapacağım ben ? Ayrıca PC oyunlarına oranla daha fazla fiyata sahip oyunlara ne demeli ? Türkçe yama, modlama imkanını saymıyorum bile.

Yaş farkı önemli değil. Sizden büyük insanlara haddinizi bilerek konuşun.

Diyelim ki ben eski bir oyun oynamak istiyorum ve o oyun PS 4 için yok. Ne yapacağım ben ? Ayrıca PC oyunlarına oranla daha fazla fiyata sahip oyunlara ne demeli ? Türkçe yama, modlama imkanını saymıyorum bile.
Eski nesil oyunlar için ya PS3'e ya PC'ye mahkumsunuz. Zaten PS4'ün en büyük dezavantajı o. Xbox One geriye uyumluluk duyurdu ama hadi bakalım. Yoksa o dillerde bitmeyen oyun fiyatları hikaye. Zekanız ile doğru orantılı değişiyor oyun için ödediğiniz para.

Bana göre değil. Çok üst düzey oyuncu olup da PS4'e özel oyunlar için alınır belki. Neden dersek:

*PC'nin kullanıcıya sağladığı özgürlüğün binde biri konsollarda yok. Buna itiraz edebilen var mı?

*PC'de de yatarak TV karşısında oynanıyor, bunun neden konsola özelmiş gibi lanse edildiğini anlamadım.

*PC'deki grafik kalitesi daha yüksek.

*Oyun fiyatları aşırı yüksek

Konsola özel oyunlara gelirsek. Süper bir senaryo olmadıktan sonra hiçbir oyun vazgeçilemez ve alternatifsiz değildir. Süper konuya sahip oyunların sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.

Konsolun neresi rahat ya? Farenin hassaslığını, klavyenin rahatlığını bence oyun kolları kesinlikle vermiyor. Şahsen bu sene tatilde aktif olarak Ps4 kullandım birçok oyun oynadım ama bilgisayarı çok aradım. Hele fps oyunlarında kafama sıkmak üzereydim yön verirken, çatışma sahnelerinde falan. Konsola özel çıkan hiçbir oyunu beğenmiyorum şahsen bana hitap etmiyor. Hem oyun fiyatları aşırı pahalı 2 tane oyun alıp durmadan onları takaslamak pek mantıklı gelmiyor 2 tane oyuna mı bağlı kalacağım durmadan, bilgisayarda böyle bir olay yok istediğiniz kadar oyunu oynayın oynayın durun. :) Şahsen konsoldan bu yaz tatilimde soğudum bilgisayar iyidir iyi. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı