İyi bir icat bulup yapıldığını öğrenmek

Baydırman AB

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 Gb RAM B550 Anakart TwinMOS 500 Gb M2 SSD
Meslek
Ögrenci
Ben küçükken telefona parmak izi koymak istedim ama birkaç yıl sonra yapıldı. Sonra ekranın içine koyayım diye düşündüm. Onu da yaptılar. Birkaç yıl sonra benzinli arabaya elektrikli araba motorunu koymayı planladım. Onu da yaptılar. 😅😀😀 Peki sizin başınıza böyle bir olay yaşadınız mı? Not: Fikirlerin telif hakkı saklıdır. 😅😀

Ben küçükken telefona parmak izi koymak istedim ama birkaç yıl sonra yapıldı. Sonra ekranın içine koyayım diye düşündüm. Onu da yaptılar. Birkaç yıl sonra benzinli arabaya elektrikli araba motorunu koymayı planladım. Onu da yaptılar. 😅😀😀 Peki sizin başınıza böyle bir olay yaşadınız mı? Not: Fikirlerin telif hakkı saklıdır. 😅😀

Aslında her insan çok güzel icatlar çıkarabilirdi, ama herkesin imkanı yok. Tanınmıyor ya da yurtdışına gidip kayboluyor. Bende düşündüm aynısını. :D.

WhatsApp'a belki 10 tane öneri yaptık. İlk birkaçında geri dönüş sağlayıp gerek görmüyoruz dediler. Sonra teker teker eklediler.

Aklıma gelen bazıları:
  • Mesaj yıldızlamak.
  • Alıntı yapmak.
  • Mesaj yönlendirme.
  • Grup konuşmalarından özele alıntı yapmak.
  • Sesli konuşma.
  • Tarih aralığında mesaj arama. (Bunu hala getirmediler sanırım ama geçenlerde gelecek diye haberini görmüştüm bir yerlerde.)
Bir uygulama var, reklamını görmüştüm. Belki de yapmamışlardır hala. Olayı ne derseniz, bildiğiniz gibi her benzinlikte fiyatlar aynı değil. Bazılarında hatırı sayılır farklar oluyor. İşte o farkları kaydedip kullanıcılara sunan bir uygulama fikrim vardı. Sonra o dediğim reklamı görüp saldım. Zaten herhangi bir adım bile atmamıştım neredeyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı