İyi bir lise için ne yapılmalı?

Kayra72

Decapat
Herkese iyi günler 7.sınıf öğrencisiyim. LGS için ne yapılmalı?
Notlarımdan bahsetmek gerekirse 7.sınıf 1.dönem 1.yazılılar şu şekilde:
Fen: 93.
Türkçe: 95.
Din: 91.
Seçmeli görgü: 100 seçmeli matematik: 90 seçmeli kültür: 100 sosyal: 75 İngilizce: 79 matematik: 60.
Ortalamam 85. ben okulda ders dinlerim ama evde soru konu anlatımı izleyesim gelmiyor. Okulda dersler eğlenceli geçiyor fakat evde ders çalışmak gelmiyor. Hedefim Fatih Anadolu lisesi geçen sene 420 puan ile aldı. Matematiğimi düşürdüm 85 alıyordum eskiden sizce bu Anadolu lisesine girmek için ne yapılabilir?

Bu notların hiçbir işe yaramayacak eğer ki nitelikli bir okula gitmek istiyorsan deneme al çöz sadece tekrar etmek için bol bol konu anlatımı izle bu kadar çalışmayla bile kafan basıyorsa yüzde 5'in var.

LGS puanın kötü gelirse OBP ile girersin

Ders notları ile LGS aynı değil. Deneme çözüp sonuçlarına bakman lazım. Ayrıca LGS de seçmeli görgü seçmeli kültür gibi dersler de yok.

Ders notları ile LGS aynı değil. Deneme çözüp sonuçlarına bakman lazım. Ayrıca LGS de seçmeli görgü seçmeli kültür gibi dersler de yok.
Evet katılıyorum benimde notlarım baya iyiydi ama...

Hangi şehirde yaşıyorsun

Ders notları LGS`de iyi bir puan yapacağın anlamına gelmez. Konu eksiklerini kapat, deneme çöz.

Üstat hedefine ulaşamasanda bir yedeğin olsun aklında bulundur ve OBP yüksek tut LGS'den puanın yüksek gelemezse en azından OBP ile girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…