İyi bir lise için ne yapılmalı?

Hocam matematiği düzeltesen yeter. Onun için de ebeveynlerinden yardım alabilirsin. Okul kursu varsa oraya gidebilirsin. Bende senle aynı yaştayım ve notlarım şu şekilde;
Eki Görüntüle 2035545
Matematik için dişini biraz daha sık. İngilizce ve sosyal de düzelse iyi olur. Ama öncelik matematik.

Ebeveynlerim lisede dershaneye yazdırmayı düşünüyorlar. Ortaokulda gereksiz buluyorlar dershaneyi.

Bizde de öyleydi. Aynı kursları "kulüp" adında açtılar. Bu olayı örnek vererek öğretmenlerine söylersen belki yaparlar.

Yapacaklarını düşünmüyorum okul müdürü daha yeni değişti. Kursa artık daha gitmek istemiyorum zaten sürekli 2'de sabit kalıyordum 3'e düşünce moralimi bozdu kursu bıraktım.

Yapacaklarını düşünmüyorum okul müdürü daha yeni değişti. Kursa artık daha gitmek istemiyorum zaten sürekli 2'de sabit kalıyordum 3'e düşünce moralimi bozdu kursu bıraktım.
O zaman ebeveynlerinden yardım almanı tavsiye ediyorum.

Hocam 2 yol var 1.si LGS çalışıp aynı zamanda OBP'yi yüksek tutmak 2.yol OBP'yi yükseltmek eğer LGS'de başaracağınıza inanıyorsanız yoğunlaşın bolbol paragraf filan çözün. Şahsen ben LGS'de zamanında beceremeyeceğimi anladım OBP'mi yüksek tuttum bu sayede iyi bir okula gittim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı