Kardeşim kısacası der notlarını iyi tut LGS puanım kötü gelirse üzülme OBP puanın yüksek ise sıkıntı çıkmaz bana göre.
Hocam matematiği düzeltesen yeter. Onun için de ebeveynlerinden yardım alabilirsin. Okul kursu varsa oraya gidebilirsin. Bende senle aynı yaştayım ve notlarım şu şekilde;
Eki Görüntüle 2035545
Matematik için dişini biraz daha sık. İngilizce ve sosyal de düzelse iyi olur. Ama öncelik matematik.
Hocam.
Ortaokulda OBP'nin etkisi olmuyor.
Lisede oluyor.
Evet doğru düşünüyorlar. Ben sadece 8. sınıfta gideceğim. Benim dediğim okul kursu ayrı birşey.Ebeveynlerim lisede dershaneye yazdırmayı düşünüyorlar. Ortaokulda gereksiz buluyorlar dershaneyi.
Hocam ortaokulda OBP puanı geçerli.Hocam.
Ortaokulda OBP'nin etkisi olmuyor.
Lisede oluyor.
Evet doğru düşünüyorlar. Ben sadece 8. sınıfta gideceğim. Benim dediğim okul kursu ayrı bir şey.
Hocam ortaokulda OBP puanı geçerli.
Bizde de öyleydi. Aynı kursları "kulüp" adında açtılar. Bu olayı örnek vererek öğretmenlerine söylersen belki yaparlar.Normalde gidiyordum fakat artık sadece 8. sınıflara kurs açıldı bu yıl.
Bizde de öyleydi. Aynı kursları "kulüp" adında açtılar. Bu olayı örnek vererek öğretmenlerine söylersen belki yaparlar.
O zaman ebeveynlerinden yardım almanı tavsiye ediyorum.Yapacaklarını düşünmüyorum okul müdürü daha yeni değişti. Kursa artık daha gitmek istemiyorum zaten sürekli 2'de sabit kalıyordum 3'e düşünce moralimi bozdu kursu bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.