Gereksiz ütopikliğe gerek yok. 7-8 saatten sonrasında verim düşmeye başlayacaktır. Bu çocuklar da insan sonuçta, robot değil. Herkesin kapasitesi aynı değil. Günde 10 saat çalışmayı çok mantıksız buluyorum.
Zaten derece öğrencileri ortalama 8 saat çalışıyor.
Gereksiz ütopikliğe gerek yok. 7-8 saatten sonrasında verim düşmeye başlayacaktır. Bu çocuklar da insan sonuçta, robot değil. Herkesin kapasitesi aynı değil. Günde 10 saat çalışmayı çok mantıksız buluyorum.
Her gün mü sence :d
150 hiç bir şey onu diyeyim o soru sayısı paragrafa anca yeter benim açımdan
yapamayan da yüksek hedefim var demesin kusura bakmasın kimse 2 3 saat çalışarak saydan 100.000 girebileceğinizi mi sanıyorsunuz :d
Her gün mü sence :d
150 hiçbir şey onu diyeyim o soru sayısı paragrafa anca yeter benim açımdan.
Yapamayan da yüksek hedefim var demesin kusura bakmasın kimse 2 3 saat çalışarak saydan 100.000 girebileceğinizi mi sanıyorsunuz :d
Paragraf denemesi 26 sorudan oluşur. Problem denemesi de en fazla 12-13. Tüm TYT Branş denemelerini katsan yine 500'ün bırak yanına yaklaşmayı 1/5'ini anca tamamlamış olursun.