İyi bir üniversite için kaç saat çalışılmalı?

Yukarıda günde 500 soru gibi gerçek dışı sayılardan bahsetmişsiniz. Ya trolsün ya da dediklerine saçma bir şekilde inanıyorsun. Sence o 500. soru verimli mi geçecek?

İnsanlara olmayacak şeylerin gazını vermeyin. Günde 500 soru, +10 saat nedir?

500 soru az bile ama diyorsan ki ben seneye de girerim o da senin bileceğin iş.

Paragraf denemesi 26 sorudan oluşur. Problem denemesi de en fazla 12-13. Tüm TYT Branş denemelerini katsan yine 500'ün bırak yanına yaklaşmayı 1/5'ini anca tamamlamış olursun.
yok bende 40 lıktır en zoruna alışırsan gerçek sınavı parçalarsın :d

500 soru az bile ama diyorsan ki ben seneye de girerim o da senin bileceğin iş.
Günde 10 saat çalışıyor olabilirsin, ama kronometre ile kendini tatmin etmekten öteye geçmez. 7-8 Saatten sonrasında zaten beynin bırakıyor çalışmayı sen bırakmasan bile.

Son düzenleme:
Yukarıda günde 500 soru gibi gerçek dışı sayılardan bahsetmişsiniz. Ya trolsün ya da dediklerine saçma bir şekilde inanıyorsun. Sence o 500. soru verimli mi geçecek?

İnsanlara olmayacak şeylerin gazını vermeyin. Günde 500 soru, +10 saat nedir?

Anlayarak yaptığım için iyi olur tabii sen yapamacaksan o senin sorunun onu bilemem.
Bu çalışmanın hakını vermek lazım değil mi?

Hedefim yüksek. Hafta sonları oyunu kaç saat oynamalıyım? Kaç saat ders çalışmalıyım?

Hocam bu sorduğunuz soru kişiden kişiye değişir başka biri 3 saat çalışarak senle aynı üniversiteye girer biri 10 saat çalışıp girer herkesin kapasitesi aynı değil kendinize göre ayarlamaları öneririm oyun konusunda hafta içi oynamayın hafta sonu oynayabilirsiniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz süreyi.

:D belli ki trolsün kardeşim. Böyle gerçek dışı şeylere kapılıp boşuna saatlerinizi harcamayın. Zaten dediğini yapıyor olsaydın 2-3 günde bir yeni kaynak alırdın. Günde 10 saat çalışıyor olabilirsin, ama kronometre ile kendini tatmin etmekten öteye geçmez. 7-8 saatten sonrasında zaten beynin bırakıyor çalışmayı sen bırakmasan bile.

Yapacak bir şey yok sistem böyle.
Azimle. Duvarı. Hesabı.
Bana da başarı için hakkını vermek kalır bir tek 10 saat yapayacaksan kendine göre plan aç hazırla ama çalışamadığın oranda da yüksek sıralamayı unut.

Anlayarak yaptığım için iyi olur tabii sen yapamacaksan o senin sorunun onu bilemem.
Bu çalışmanın hakını vermek lazım değil mi?
Başarılı olmak istiyorsanız bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. Fazla değil, verimli çalışmak doğru olandır. 10 Saat ders videosu izleyip veya test kitabına da bakabilirsiniz nasıl olsa.

Son düzenleme:
:D Belli ki trolsün kardeşim. Böyle gerçek dışı şeylere kapılıp boşuna saatlerinizi harcamayın. Zaten dediğini yapıyor olsaydın 2-3 günde bir yeni kaynak alırdın. Günde 10 saat çalışıyor olabilirsin, ama kronometre ile kendini tatmin etmekten öteye geçmez. 7-8 Saatten sonrasında zaten beynin bırakıyor çalışmayı sen bırakmasan bile.

Kapasite meselesi 1 ay 10 saat adamakıllı çalış sonrasında otomatik olalrak rahat çalışın zaten

Yapacak bir şey yok sistem böyle.
Azimle. Duvarı. Hesabı.
Bana da başarı için hakkını vermek kalır bir tek 10 saat yapayacaksan kendine göre plan aç hazırla ama çalışamadığın oranda da yüksek sıralamayı unut.

Bir şey soracağım sadece ne zaman yemeğinizi yiyip okula gidip dershaneye gidip 10 saat gibi ciddi bir süre çalışıp 500 soru çözüyorsunuz kafanız nasıl alıyor söyleyin gerçekten öyle çalışalım.

Başarılı olmak istiyorsanız bu arkadaşın dediklerini ciddiye almayın. YKS Maratonunu fazla ciddiye alıp sayılarla kafayı bozmuş bir arkadaş belli ki. Günde 500 soru çözüyormuş :D üstüne +10 saat verimli geçiriyormuş.

Gerçekleri söylüyorum başarı için bunları yapmak lazım yapmazsan da ileride sen pişmanlık duyarsın sonuçlarına da katlanırsın o da senin sorunun ona karışamam ben

Kapasite meselesi 1 ay 10 saat adamakıllı çalış sonrasında otomatik olalrak rahat çalışın zaten
Çevremde ilk 8 bin sıralama için hazırlanan insanlar var. O adam bile günde 200 soru çözmüyor, 7 saati geçmiyor. İnsanlara verimsiz şeyler aşılamayın lütfen. Herkesin kapasitesi bir değildir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı