İyi bir üniversite için kaç saat çalışılmalı?

Bir şey soracağım sadece ne zaman yemeğinizi yiyip okula gidip dershaneye gidip 10 saat gibi ciddi bir süre çalışıp 500 soru çözüyorsunuz kafanız nasıl alıyor söyleyin gerçekten öyle çalışalım.

Yapmak isteyen yapar bir şeyi gerçekten istiyorsan alırsın

Çevremde ilk 8 bin sıralama için hazırlanan insanlar var. O adam bile günde 150 soru çözmüyor, 7 saati geçmiyor. Dediğiniz sayılara siz de inanmıyorsunuz, millete gereksiz şeyler aşılamayın lütfen.

Ben herkes değilim yalnız benim AYT tarafım kötü biraz ondan 10 saatti vururum ben her gün ortalama fazlası var azı yok.

:D belli ki trolsün kardeşim. Böyle gerçek dışı şeylere kapılıp boşuna saatlerinizi harcamayın. Zaten dediğini yapıyor olsaydın 2-3 günde bir yeni kaynak alırdın. Günde 10 saat çalışıyor olabilirsin, ama kronometre ile kendini tatmin etmekten öteye geçmez. 7-8 saatten sonrasında zaten beynin bırakıyor çalışmayı sen bırakmasan bile.

Vallahi arkadaş bana gerçek gibi gelmedi ama gerçek söylüyor ise top 10'a girer.

Ciddi sordum dalga geçmek için değil 1 gününüzün listesini bana atın öyle çalışacağım.

7:00 da kalkarım her daim bir kez bile aksatmadan 40DK-1SA arası da yemek vb somra mesai başlar bende :d
8-9:30 arası Türkçe var mesela yarına attıgım planda.
10/12:10 arası mat var hiç sekmez bu ikili
------
13:30 da geri başlarım
13:30'dan 15:00'a kadar FKB var yarın bende
15:30'a kadar ara veririm kahve falan içerim genelde uyumamak için
16:00'dan 20:00'a kadar aralıksız AYT mat2.
1 saat akşam yemeği
21:00'dan 23:00'a kadar AYT FKB (AYT tarafı )(burası biraz zorlar beni ama hakkını vermeye çalışırım her daim)
1 saat ara veririm.
00-01:30 coğrafya tarih falan çalışırım TYT
Bunu yapan adamın başarılı olmama ihtimali sence kaç :d

Vallahi arkadaş bana gerçek gibi gelmedi ama gerçek söylüyor ise top 10'a girer.
Kaç yaşında insanlarız demi yalan söyleyecek halimiz yok ya ?

7:00 da kalkarım her daim bir kez bile aksatmadan 40DK-1SA arası da yemek vb somra mesai başlar bende :d
10/12:10 arası mat var hiç sekmez bu ikili.
------
13:30 da geri başlarım.
13:30'dan 15:00'a kadar FKB var yarın bende.
15:30'a kadar ara veririm kahve falan içerim genelde uyumamak için.
1 saat akşam yemeği.
21:00'dan 23:00'a kadar AYT FKB (AYT tarafı )(burası biraz zorlar beni ama hakkını vermeye çalışırım her daim)
1 saat ara veririm.
00-01:30 coğrafya tarih falan çalışırım TYT.

Böyle yapıyorsanız helal olsun 1 saat aranızıda bu konuda kullandınız sanırım :D 12 önce kalkamıyorum ben.

10/12:10 arası mat var hiç sekmez bu ikili
------
13:30 da geri başlarım
13:30'dan 15:00'a kadar FKB var yarın bende
15:30'a kadar ara veririm kahve falan içerim genelde uyumamak için
1 saat akşam yemeği
1 saat ara veririm.
00-01:30 coğrafya tarih falan çalışırım TYT
Bu fazla çalışmak. Mantıklı çalışmak değil. 5.30 Saat yatıyorsun. Üstüne sürekli kafein alıyorsun. Gece saatte de uykulu uykulu ders çalışıyorsun. Üstüne üstlük 16:00'dan 20:00'a kadar ara vermeden AYT Mat2 diyorsun. Mümkün değil demiyorum, mantıksız ve yığılmalı. Yani en başından beri dediğim gibi verimsiz.

Son düzenleme:
Bu fazla çalışmak. Mantıklı çalışmak değil. 5.30 saat yatıyorsun. Üstüne sürekli kafein alıyorsun. Gece saatte de uykulu uykulu ders çalışıyorsun. Üstüne üstlük 16:00'dan 20:00'a kadar ara vermeden AYT mat2 diyorsun. Mümkün değil demiyorum, mantıksız ve yığılmalı. Yani en başından beri dediğim gibi verimsiz.

AYT tarafında neredeyse sıfırım çalışalım ki elimizden geldiğince iyi sıralama alalım.
Kimseyi üzmek istemem bende bu sınava gireceğim herkese başarılar.

AYT tarafında neredeyse sıfırım çalışalım ki elimizden geldiğince iyi sıralama alalım.
Kimseyi üzmek istemem bende bu sınava gireceğim herkese başarılar.
heh şöyle hocam böyle yaklaşmanız beni sevindirdi boşuna insanların sorularını az görmeyin ben alıştım artık ama yeni başlayan biri ise mentali sıkılabilir iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı