İyi bir üniversite kazanmak için dershane şart mı?

Harvey Specter

Hectopat
Tıp fakültesi okumak istiyorum. Bunun için dershane şart mı? Çünkü neredeyse herkes dershaneye gidecek. Ama ben YouTube'deki videolardan çok rahat anlıyorum, yeni nesil sorularda nadiren takılabiliyorum. Onun dışında bir sorun yok gibi duruyor. Sizce benim dershaneye gitmem bana ne kazandırır?

Tıp fakültesi okumak istiyorum. Bunun için dershane şart mı? Çünkü neredeyse herkes dershaneye gidecek. Ama ben YouTube'deki videolardan çok rahat anlıyorum, yeni nesil sorularda nadiren takılabiliyorum. Onun dışında bir sorun yok gibi duruyor. Sizce benim dershaneye gitmem bana ne kazandırır?
Hayır sıkı çalışırsan dershane şart değil.

Eğer disiplinli çalışıyorsan ve durumun söylediğin gibiyse çok gerek yok ama yazılabilirsin.

Dershaneye gidince onlar mı sınava giriyor çalışan kişi her şekilde çalışır hocam paranız varsa gidin yoksa kendiniz devam edin dershaneye giden herkes iyi bir yere gidemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı