- Makaleler
- 2

Rapoo VT950S kablosuz çift modlu RGB bilgisayar oyunu fare, OLED ekran/16000DPI/pmw3sensörü, ofis için iyi ve oyun için iyi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
500 bandında başka alternatifler var mı? Rival 3 biraz küçük geliyor elim için.
razer basilisk x hyperspeed. İncelemelerinde beğenenler çok. Tr de pek incelemesi yok ama ingilizcen varsa bakabilirsin500 bandında başka alternatifler var mı? Rival 3 biraz küçük geliyor elim için.
İnceleyeceğim, teşekkürler.![]()
Rapoo VT950S kablosuz çift modlu RGB bilgisayar oyunu fare, OLED ekran/16000DPI/pmw3sensörü, ofis için iyi ve oyun için iyi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İnceleyeceğim, teşekkür ederim.![]()
Logitech G 910-005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Logitech G 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
400-500 ideal benim için, taşırken rahat olmak için istiyorum fareyi kablosuz, diğer ekipmanlarım kablolu.Bu sorunun tek cevabı var; sen ne kadar para vermeyi içine sindirebiliyorsan o kadar.
Bakacağım, teşekkürler.razer basilisk x hyperspeed. İncelemelerinde beğenenler çok. Tr de pek incelemesi yok ama ingilizcen varsa bakabilirsin
Sorum başlıkta, kablolu olarak MX518 düşünüyordum.
![]()
Logitech MX518 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech MX518 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İnceliyorum, teşekkürler.Fiyat olayı şartların bulundurduğu teknoloji ve sizin istediğiniz özelliklere göre değişkenlik gösterir ama en F/P olarak ne önerirsin dersen Deluxe M800 3335 sensörlü modelini öneririm 70 gr ağırlığa şarj edilebilir bir bataryaya ve USB Type-C girişine ayrıca gm 4.0 Switch'lere sahip.
Boyut olarak Razer Viper Mini'den bir tık daha büyük aklında olsun.İnceliyorum, teşekkürler.
Logitech G603 var kendim kullanıyorum tasarımı boyutu çok güzel. Sensörü de Hero, üst segment fareleriyle aynı Logitech’in. Şu an MediaMarktta indirimle 480-500 gibi bir fiyatı var.500 bandında başka alternatifler var mı? Rival 3 biraz küçük geliyor elim için.
Viper Mini küçük gelir tahminimce bana.Boyut olarak Razer Viper Mini'den bir tık daha büyük aklında olsun.
Bakıyorum, teşekkürler.Logitech G603 var kendim kullanıyorum tasarımı boyutu çok güzel. Sensörü de Hero, üst segment fareleriyle aynı Logitech’in. Şu an MediaMarktta indirimle 480-500 gibi bir fiyatı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.