intro ve outro yaptım kanal içinVideo efektlerini iyi yapmalısın. Oyun girişteki intro felan yani.
Tavsiyen İçin SaolOyun kanalı çok fazla var. Bunların çoğu işe yaramaz kanallar. Bunların arasından çıkmanın zor olacağını düşünüyorum. Anlatım tarzının olması lazım Ses ve anlatım üzerine çalışmalısın. Teknikleri öğrenmeye çalış. Herkesin videosunu çektiği oyunlara yönelme bence. Farklı tür oyunlara yönel. Seri yapmaya çalış. Arkadaşların ile bir ekip kurabilir isen iyi olacağını düşünüyorum. Güzel bir sohbet eşliğinde oyunlar iyi olabilir. Argo kullama bence. Küfür gibi şeyler insanları sıkabilir. Başarılar dilerim.
Bence bir video ile youtube geleceği anlaşılmaz.Örneğin Enes Batur ilk videolar ı çok kotüydü.Simdi 1 Milyon Abonesi varSesli ama kısa bir video çekip atın buraya, ben sizin youtube geleceğinizi söyleyeyim![]()
Test Derken ?Doğal olmalısın. Kanalın sadece oyun videolarına odaklı olmasın. Vlog olabilir, testler yapabilirsin kendi deneyiminle vb.
Düzeltiyorum Enes Botur.Örneğin Enes Batur
Daha ilk videoda profesyonel olunmasını beklemiyorum. Bazı durumlarda (Mesela, bir insanın ilk topa vuruşundan) geleceğini gördüğümü söylemiş miydim?Bence bir video ile youtube geleceği anlaşılmaz.Örneğin Enes Batur ilk videolar ı çok kotüydü.Simdi 1 Milyon Abonesi var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.