İyi görünmek için ne yapılmalı?

Kilo vermeye ve spora gitmeye başladım. Kendim için iyi görünmek açısından başka ne yapabilirim? Ayrıca kızlara iyi görünmek için de.

Çene kası önemli hocam ve ayrıyeten güzel kokun gitar öğrenirsiniz iyi olabilir sigara vs varsa bırakın en önemli şey doğru ve güzel iletişim.

Bu size bağlı. Giyiminiz, konuşma tarzınız v.s çok önemli. Bu tarzınıza göre de karşınızda ki insan şekillenir. Siz karşınızda nasıl bir insan istiyorsanız siz de öyle olun. Metalci bir kız istiyorsanız metalciler gibi takılın, onların ortamlarına girin. Bu sadece bir örnekti.

Saçına başına dikkat et, giyimine özen göster.
Hocam saçıma istediğim gibi şekil veremiyorum. Sürekli önüme düşüyor. Fön çekemiyorum ama olmuyor.
Bu size bağlı. Giyiminiz, konuşma tarzınız v.s çok önemli. Bu tarzınıza göre de karşınızda ki insan şekillenir. Siz karşınızda nasıl bir insan istiyorsanız siz de öyle olun. Metalci bir kız istiyorsanız metalciler gibi takılın, onların ortamlarına girin. Bu sadece bir örnekti.
Hijyenine, giyimine, saçına, cildine dikkat edip, olgun ve ağırbaşlı olursan mükemmel olursun. Ben hala bu dediklerimi olmaya çalışıyorum :D.
Söylediklerinizi nasıl geliştirebilir?

Hocam saçıma istediğim gibi şekil veremiyorum. Sürekli önüme düşüyor. Fön çekemiyorum ama olmuyor.
Saç telin kalındır, benim de öyle. Saçını ya kısa tutacaksın ya da çok uzatacaksın, duştan sonra ıslak haliyle fön çekmeyi dene işe yarar. Kendine uygun bir saç modeli bul, traş olurken ona göre kestir, saç bir süre sonra alışıyor benim şu anki modelimde saçımı kurutmam yetiyor, iki kez saç fırçası vuruyorum tam şekil alıyor.

Spor spor spor kardeşim spor yapıp güzel bir fiziğe kavuştuğu zaman gerçekten özgüvenin altyapısını oluşturuyorsun. İllaki badici olmana gerek yok herhangi bir fiziksel spor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı