Takıntılı hoşlantı için ne yapılmalı?

Hocam sohbetle alakalı demiyorum 16 yaşında herkesin sevgilisi var ya da ortamı var dediğin için dedim.
Aynen bu arada bı kaç kız tanıdığım dışında 15 yaşında çocukların bile sevgilisi var hatta 5 6 exi bile var çoğunun. Benim gibi kimseye yazmayan erkeklerde yalnız kalıyor

Bilmiyorum ama çoğu gördüğüm kişinin var

Bilmiyorum ama çoğu gördüğüm kişinin var

Son düzenleme:
Aynen bu arada bı kaç kız tanıdığım dışında 15 yaşında çocukların bile sevgilisi var hatta 5 6 exi bile var çoğunun. Benim gibi kimseye yazmayan erkeklerde yalnız kalıyor.

Bilmiyorum ama çoğu gördüğüm kişinin var.

Bilmiyorum ama çoğu gördüğüm kişinin var.
Şimdi şöyle bir şey var bak niye olmasının aşırı zor olduğunu anlatcam senin yaşlarında muhtemelen milletin attığı şeylere inanıyorsun veya aşırı zengin ya da umursamaz bir çevren var. Şimdi ben de 5-6 sene önce lisedeydim tek ortamın sınıf o da 30 kişi falan. Ki benim okuduğum lise aşırı sosyal bir okuldu. Sürekli etkinlik yapılan bir yerdi. Ona rağmen çoğunluğun yoktu. 1-2 kişinin oluyodu mesela sınıfta. Onlarda zaten ne cinsellik alabiliyordu ne başka bişey 40 yılın başında bir kez öpüşsuyolardi maksimum. Çünkü evin yerin yok aile evinde kalıyorsun sonra sosyal çevre edinmen zor. Zaten çoğu kız arkadaşlarıyla geziyor tek de yakalama şansın yok. Tabi burda hiç kimse lisede başarılı olmuyor demiyorum bazı adamlar var adam örnek veriyorum doğuştan zengin zeki veya umursamaz hayatı çok takmadan da başarılı oluyor. Ama işte senin zannettiğin gibi herkes böyle değil. Ben senin dediğin çevreyi özellikle ailesinin durumu iyi ve çocuğunu hiç zorlamayanlarda görüyodum. Ama işte Türkiye'de kaç tane böyle insan var o da şüpheli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı