İyi grafiklere sahip FPS oyunu önerisi

Neden önermiyorsunuz? Arkadaşlarla almayı düşünüyorduk.

Arkadaşa önermiyorum siz alabilirsiniz. Genel konuşmak gerekirse oyun zor. Görevler ex camperlar AI scavlerin son gelen yama ile aşırı agrolu vurması. Oyun zaten aşırı Bug'lı. Basit bir örnek dün akşam scav thoraxime 3 hit attı üstümde 4 seviye zırh var. Kullandığı mermi sks 7.62x39 HP merak ediyorsanız tarkov ammo yazıp merminin kaç seviye zırha ne kadar damage atığımı görebilirsiniz. Server sıkıntıları ses bugları yaşanan desycnler. Üstüne hilecilere hiç değinmiyorum. Standar Edition sahibiydim wipe öncesi eod yükseltmesi yaptım. Benim şahsi fikrimi sorarsan sana al diyemem.
 
Tarifinize göre Squad önerebilirim.
 
Warface.
Dishonered 1, 2, 3
Dying Light 1,2
Dead by Daylight.
BioShock 1, 2, 3. üncü en iyi grafikleri içeriyor.
Metro serisi.
Deadhtloop.
PUBG.
Red Dead Redemption 1,2 bir de Online sürümü.
Far Cry 3, 4, 5, 6 harika grafikleri vardır özellikle 5 ve 6
Wolfeistain 1,2
Dead Island 1,2
Half-Life 1 grafikleri kötü ama 2. oyunun grafikleri düzenlediği için iyi.
Bu yazdığım neredeyse bütün oyunlar FPS, aksiyon hikaye oyunları aralarında arkadaşlarınla Online oynayabileceklerin de var bu oyunların her birini bir dene Online değil diye oynamamazlık yapma.

Half lifeyide Online oynayabilir FPS oyunları arasında en zoru en hızlısı ama en keyifliside o çoğunluk zor oyun olduğu için pek sıcak bakmıyor.
 
Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle meramımı ifade etmek istiyorum. Çok oyunculu FPS oyunlarını seviyorum. Fakat oyunun akış hızı bazen can sıkıcı olabiliyor. Tam nasıl bir şey istediğimi bulamadım ve sizden yardımcı olmanızı rica edeceğim. Öncelikle CS bana göre çok yavaş kalıyor. Bf2042 yükledim. O da aşırı hızlı ve çoğu zaman insanı hayattan soğutan hayatsızlarla dolu ve haritaları büyük olduğu için düşmanı algılamaya çalışmak göz yorucu. CoD mobile ilk çıktığında akış hızı hoşuma gidiyordu ve oynardım. Şimdi bilgisayarım var. MW yükleyeyim desem harita tasarımları ve düşman belirginliği iyi ama o bf'den de hızlı akıyor. Bir ara milsim tarzı oyun oynayayım dedim fakat o da pek bana hitap etmiyor. Hasıl kelam dengeli bir hızda ilerleyen ve hayatsız olmak gerektirmeyen, oyuna giren herkesin mutlaka keyif alacağı çok oyunculu ve kaliteli grafikli dengeli bir FPS oyunu önermenizi rica ediyorum. (Aradığım en önemli özellik ise savaş ambiyansını ve ortam coşkusunu yaşatabilmesi. Oynarken gerçekten de bir cepheyi canla başla savunuyormuşum gibi hissetmek en büyük haz benim için. Mesela Bf5 ve Bf1 bunu çok iyi beceriyor. :) )
Ready or Not, Ground Branch, Six days in Fallujah, DayZ, Insurgency sandstorm ve OPERATOR.
Bunları denediniz mi?
Çok oyunculu rekabet arıyorsanız Insurgency sandstorm ve DayZ var.

Insurgency: Sandstorm 110 saat civarı oynadım oyun daha çok ele geçir, savun ve yok et üzerine.

İncelemem var oyun ile alakalı:
 
S.T.A.L.K.E.R Anomaly modunun G.A.M.M.A mod paketine bakın derim. Çok oyunculu olmasa da atmosfer olarak içine çekebilir.
 

Geri
Yukarı