İyi olmam salak gibi görünüyor

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Çevremdeki herkese kötü bir insan bile olsa iyi davranan bir insanımdır. Nedense insanları asla kıramam bir insanın kalbini kırayım aylar boyuna düşünürüm ama kendimi hiç düşünmem. Daha geçen kavga oldu otobüs durağında bizim arkadaşlarla benim bir tanıdığımın aralarına ben girip ayırdım diye ben suçlandım bir de neden ayırdığıma dair. Çevremdeki herkeste iyilik meleği olduğumu söylüyor ama enayi gibi olduğumu çok kişinin ezeceğini ve herkese iyi davranmamam gerektiğini söylüyor. Kötü bir insan mı olmam lazım? Neden iyilik hiçbir zaman kazanamıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anlattığın şeylerde iyilik göremedim ben. Ya utangaç birisin ya da içe kapanık o kadar. İyi biri olmakla utangaçlığı veya diğer benzer şeyleri karıştırmayın.

Çevremdeki herkese kötü bir insan bile olsa iyi davranan bir insanımdır. Nedense insanları asla kıramam bir insanın kalbini kırayım aylar boyuna düşünürüm ama kendimi hiç düşünmem. Daha geçen kavga oldu otobüs durağında bizim arkadaşlarla benim bir tanıdığımın aralarına ben girip ayırdım diye ben suçlandım bir de neden ayırdığıma dair. Çevremdeki herkeste iyilik meleği olduğumu söylüyor ama enayi gibi olduğumu çok kişinin ezeceğini ve herkese iyi davranmamam gerektiğini söylüyor. Kötü bir insan mı olmam lazım? Neden iyilik hiçbir zaman kazanamıyor?
İnsanlara gerektiğinde iyi olacaksın, çünkü insanın doğası kötüdür. Sen kavga olduğunda ayırmaya devam et. Bu senin karakterini ve kişiliğini öne sürüyor. Kendini bu denli disiplinde tutarsan bunun mükafatını alacaksın. Birisi sana yumruğunu doğrultursa, sende doğrult..

Çok boş yapmışlar 1-2 seneye başları belaya girince bakalım nasıl davrancaklar sen böyle kalmaya devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı