AKP’li değilim. Şu an ki ifadeleriniz gerçekleri değil duygularınızı yansıtıyor. 6’lı masa bile ancak denk gelebiliyordu, şimdiyse büyük bir bölünme yaşandı. Boşlukta kalanların da ilk tercihi KK olacak diyemeyiz. En azından benim.
AKP’li değilim. Şu an ki ifadeleriniz gerçekleri değil duygularınızı yansıtıyor. 6’lı masa bile ancak denk gelebiliyordu, şimdiyse büyük bir bölünme yaşandı. Boşlukta kalanların da ilk tercihi KK olacak diyemeyiz. En azından benim.
Memleket sevdalısı olarak yorumladım. Bir milliyetçi olarak Meral Akşenerin o masada bulunmasını istemezdim ve yapacağını yaptı. Asıl mühim olan şudur: Dün milliyetçiyim diye İYİ partiyi tutanlar bugün Meral Akşener Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemediğinden partiden çıkıyorlar. Bana kalırsa İYİ Parti bu hamle ile partisinide temizlemiş bulundu.
Son bir adım kaldı; Mansur beyin aday olarak çıkması. Lakin partisini bırakıp oy kitlesi daha az olan partiye kimse dayanmaz. Ben olsam bağımsız olarak çıkardım. Memleket, AKP , CHP, Zafer, İYİ parti seçmenlerinin oylarını alırdım. Milletin iradesini herkese göstermiş olurdum.