Exsa
Decipat
Çıkarı için herkes her şeyi yapar.Siyasi ideolojileri bile uyuşmuyor partilerin.
Çıkarı için herkes her şeyi yapar.Siyasi ideolojileri bile uyuşmuyor partilerin.
AKP’li değilim. Şu an ki ifadeleriniz gerçekleri değil duygularınızı yansıtıyor. 6’lı masa bile ancak denk gelebiliyordu, şimdiyse büyük bir bölünme yaşandı. Boşlukta kalanların da ilk tercihi KK olacak diyemeyiz. En azından benim.Hayır bitmez. Siz ilk önce gerçekleri kabul edin. 2-3 kişi değil muhalif kişiler.
Masa bozulmasaydı bile süreç içinde masadakilerin sayısı azalabilirdi.hoşgeldin koalisyon bebek
ülkeyi tek adamdan kurtarıp çok sesli yönetecektik ama daha bir adayda bile anlaşamıyoruz, politikaları nasıl üreteceğiz?
Şimdi biraz hak vermeye başladım ama bence 2. tura kalır yani tahminim öyle.AKP’li değilim. Şu an ki ifadeleriniz gerçekleri değil duygularınızı yansıtıyor. 6’lı masa bile ancak denk gelebiliyordu, şimdiyse büyük bir bölünme yaşandı. Boşlukta kalanların da ilk tercihi KK olacak diyemeyiz. En azından benim.
Merak etme zor kısmı zaten aday. Bay Kemal olmasa masa daha iyiydi.hoşgeldin koalisyon bebek
ülkeyi tek adamdan kurtarıp çok sesli yönetecektik ama daha bir adayda bile anlaşamıyoruz, politikaları nasıl üreteceğiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.