- Makaleler
- 1
Süleyman Soylu'yu haklı çıkardı, helal olsun. CHP olmasa meclis binasının önünden geçemezdi.
Hocam bence kazanma ihtimali var reisciler de azımsanmayacak kadar büyük, her yerde görüyorum.AKP'nin kazanma ihtimali yok her türlü 2. turda kaybedecek kime kaybeder artık bilemiyorum.
Gülmekten evi yedim.Hiç merak etmeyin taşlar yerine oturacak. Hiç meraklanmayın. — Kemal Kılıçdaroğlu
5 kişi kaldılar ama Türkiye işçi partisi,sol parti ile görüşüldü bile.Masa dağıldı mı şimdi yani?
Masa devam ediyor evet. Kalan yüzde bilmem kaç alan partiler ile.Masa dağıldı mı şimdi yani?
MHP'nin oyu yok gibi bir şey, AKP'nin de eskisine göre oyunun azalacağını düşünürsek bana göre yok.Hocam bence kazanma ihtimali var reisciler de azımsanmayacak kadar büyük, her yerde görüyorum.
1.Tur 2.Tur neden var güzel kardeşim oy falan bölmüş olmuyorsun zaten 2. Turda kim Erdoğan'ın karşısındaysa ona verilecek. Büyük ihtimal de İYİ parti İnce ile ittifak olursa CHP ve HDP oyunu geçerler ve ikinci tura İYİ partinin adayı kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.