İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

İYİ Partinin, AKP'den kopan kararsız vatandaşların oylarını alabileceğini de düşünüyorum. Bu da AKP olası oyunu düşürebilir. Tabi çatırdamadan dolayı çıkabilecek bir oy kaybı da olur mu bilemiyorum. Umarım bu her şeyde olduğu gibi bu iş de iktidara yaramaz.

Bu da meral aakşenerin AKP iktidarını kendi iktidarına tercih ettiğinin kanıtıdır öte yandan ileride MHP gibi çıkıp da cumhur ittifakına katılırsa şaşırmam.

Ya benim anlamadığım, bu tiyatrolara ne gerek var? Bunlar adaylık tartışmasını ilk defa dün mü yaptı ki son dakikada millete panik atak geçirtiyorlar? Daha önce tartışmaları yapılmadı mı?

Hocam zaten masanın toplanmasından beri tartışıyorlar, artık seçime az zaman kalınca kadın bunların halkı dinlemeyeceğini anladı ve ayrıldı. Hem Mansur veya Ekrem'i aday yapıp Meral Akşener'i nasıl ihanetle suçlayacaklar? Topntılarda kadın zaten sürekli Mansur ve Ekrem'i söylemiş aday olsun diye. Kılıçdaroğlu çıkıp "biz zaten Ekrem ve Mansur'u aday yapacaktık" diyip aday yaparsa insanlar aksine daha çok soğur Kılıçdaroğlu'ndan.

Evet, vatanını satan olarak adını tarihe yazacağız. Mehmet Ağar'ın kızı, faşist ülkücü, Çiller'in bakanı...

Bu "milletin sesi olan kadın"ın da ortaya koyduğu 2 adaydan biri ülkücü, diğeri de siyasi yasaklı nedense. Mansur Yavaş için de ben anketlerdeki oy oranına güvenmiyorum. Özellikle Ümit Özdağ'ın falan istediği bir adamdan hayır gelmez. Kılıçdaroğlu'nu da halk sevmiyormuş, ben aday olayım o halde.

Artık o kişiye yenebilecek tek kişi var bu ahir ve ahval zaman içinde:

TSK.
15 temmuzda TSK nın başındaki kişi kendi karargahında esir düştü, tekrar darbe mağduriyeti çıkartıp, Erdoğana zeytin dalı uzatmak, akıllıca birşey değildir.

Biricik Zortaraçdoluğuna oyunu vermekte özgürsün. 10 anketin 9'u İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı açık ara farkla kılıçdaroğlu'nun önünde gösteriyor, halkta bunu istiyor.

Anketler bu noktada yanıltıcı olur zaten hocam. Mesela bana sorsalar tek seçeneğim olsa Yavaş derim ama ben Kılıçdaroğluna da İmamoğluna da oy veririm rahatlıkla. "Bardak" koysalar da oy veririm. Bu konudaki anketler yanıltıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…