İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Benim düşünceme göre bu olay Kılıçdaroğlu'nun oylarının artmasına sebebiyet verecek yani kısaca tersi bir etki yapacak sanki ihanet edilmiş gibi birde çılgınlık yapıp gidip ben Mansur Yavaş'ı yada Ekrem İmamoğlun'u aday olarak gösterecem derse İyi parti tamamen bitecek ve Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Masa'da herkesin kendi fikri olabilir bu fikirler size uymadıysa Meral hanım bunu çıkıp söylersiniz ancak İttifakı terk etmek hem oyların bölünmesine hemde sizin'de arkanızdan ihanet etti diye söylenmesine yol açacak kısaca haklı bir savunmanın sonunu yanlış bir şekilde bağladı.
İYİ Partinin, AKP'den kopan kararsız vatandaşların oylarını alabileceğini de düşünüyorum. Bu da AKP olası oyunu düşürebilir. Tabi çatırdamadan dolayı çıkabilecek bir oy kaybı da olur mu bilemiyorum. Umarım bu her şeyde olduğu gibi bu iş de iktidara yaramaz.

Benim düşünceme göre bu olay kılıçdaroğlu'nun oylarının artmasına sebebiyet verecek yani kısaca tersi bir etki yapacak sanki ihanet edilmiş gibi bir de çılgınlık yapıp gidip ben Mansur Yavaş'ı ya da Ekrem imamoğlun'u aday olarak göstereceğim derse iyi parti tamamen bitecek ve Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Masa'da herkesin kendi fikri olabilir bu fikirler size uymadıysa meral hanım bunu çıkıp söylersiniz ancak ittifakı terk etmek hem oyların bölünmesine hem de Sizin'de arkanızdan ihanet etti diye söylenmesine yol açacak kısaca haklı bir savunmanın sonunu yanlış bir şekilde bağladı.

Bu da meral aakşenerin AKP iktidarını kendi iktidarına tercih ettiğinin kanıtıdır öte yandan ileride MHP gibi çıkıp da cumhur ittifakına katılırsa şaşırmam.

Ya benim anlamadığım, bu tiyatrolara ne gerek var? Bunlar adaylık tartışmasını ilk defa dün mü yaptı ki son dakikada millete panik atak geçirtiyorlar? Daha önce tartışmaları yapılmadı mı?

Benim düşünceme göre bu olay Kılıçdaroğlu'nun oylarının artmasına sebebiyet verecek yani kısaca tersi bir etki yapacak sanki ihanet edilmiş gibi birde çılgınlık yapıp gidip ben Mansur Yavaş'ı yada Ekrem İmamoğlun'u aday olarak gösterecem derse İyi parti tamamen bitecek ve Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Masa'da herkesin kendi fikri olabilir bu fikirler size uymadıysa Meral hanım bunu çıkıp söylersiniz ancak İttifakı terk etmek hem oyların bölünmesine hemde sizin'de arkanızdan ihanet etti diye söylenmesine yol açacak kısaca haklı bir savunmanın sonunu yanlış bir şekilde bağladı.
Hocam zaten masanın toplanmasından beri tartışıyorlar, artık seçime az zaman kalınca kadın bunların halkı dinlemeyeceğini anladı ve ayrıldı. Hem Mansur veya Ekrem'i aday yapıp Meral Akşener'i nasıl ihanetle suçlayacaklar? Topntılarda kadın zaten sürekli Mansur ve Ekrem'i söylemiş aday olsun diye. Kılıçdaroğlu çıkıp "biz zaten Ekrem ve Mansur'u aday yapacaktık" diyip aday yaparsa insanlar aksine daha çok soğur Kılıçdaroğlu'ndan.

Evet, vatanını satan olarak adını tarihe yazacağız. Mehmet Ağar'ın kızı, faşist ülkücü, Çiller'in bakanı...

Bu "milletin sesi olan kadın"ın da ortaya koyduğu 2 adaydan biri ülkücü, diğeri de siyasi yasaklı nedense. Mansur Yavaş için de ben anketlerdeki oy oranına güvenmiyorum. Özellikle Ümit Özdağ'ın falan istediği bir adamdan hayır gelmez. Kılıçdaroğlu'nu da halk sevmiyormuş, ben aday olayım o halde.

Evet, vatanını satan olarak adını tarihe yazacağız. Mehmet Ağar'ın kızı, faşist ülkücü, Çiller'in bakanı...

Bu "milletin sesi olan kadın"ın da ortaya koyduğu 2 adaydan biri ülkücü, diğeri de siyasi yasaklı nedense. Mansur Yavaş için de ben anketlerdeki oy oranına güvenmiyorum. Özellikle Ümit Özdağ'ın falan istediği bir adamdan hayır gelmez. Kılıçdaroğlu'nu da halk sevmiyormuş, ben aday olayım o halde.
Biricik Zortaraçdoluğuna oyunu vermekte özgürsün. 10 anketin 9'u İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı açık ara farkla kılıçdaroğlu'nun önünde gösteriyor, halkta bunu istiyor.

Anketler bu noktada yanıltıcı olur zaten hocam. Mesela bana sorsalar tek seçeneğim olsa Yavaş derim ama ben Kılıçdaroğluna da İmamoğluna da oy veririm rahatlıkla. "Bardak" koysalar da oy veririm. Bu konudaki anketler yanıltıcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı