İyi üniversitede veterinerlik mi yoksa kötü üniversitede bilgisayar mühendisliği mi?

Orwell

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene sayısalda 110k sıralama yaptım ve bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum. Ancak puanıma göre olan üniversiteler pek iç açıcı değil. Öte yandan, veterinerlik fakültesi ve eğitimi iyi olan bazı üniversitelere (örneğin Erciyes) girebiliyorum ve veterinerlik mesleğini de seveceğimi düşünüyorum çünkü mühendislik kafasında biri değilim; lise matematiğinde bile bir hayli zorlanan biriydim. Ayrıca, yapay zekaya olan ilgimden dolayı yeni açılan yapay zeka ve makine öğrenmesi bölümünü de tercih etmeyi düşünüyorum fakat sıralaması hakkında öngörüde bulunamıyorum. Bu konuda da önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Veterinerliği sevdiğiniz belli, iyi üniversitelere girebildiğiniz belli. E bence sonuç da belli. Veterinerlik okuyabilirsiniz.

Merhaba, bu sene sayısalda 110k sıralama yaptım ve bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum. Ancak puanıma göre olan üniversiteler pek iç açıcı değil. Öte yandan, veterinerlik fakültesi ve eğitimi iyi olan bazı üniversitelere (örneğin Erciyes) girebiliyorum ve veterinerlik mesleğini de seveceğimi düşünüyorum çünkü mühendislik kafasında biri değilim; lise matematiğinde bile bir hayli zorlanan biriydim. Ayrıca, yapay zekaya olan ilgimden dolayı yeni açılan yapay zeka ve makine öğrenmesi bölümünü de tercih etmeyi düşünüyorum fakat sıralaması hakkında öngörüde bulunamıyorum. Bu konuda da önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bence veterinerlik bilgisayar mühendisliğine göre daha uzun ömürlü bir meslek

Arada kaldığın bölümlerin birbiriyle ilgisi yok genç dostum. İlk önce buna karar vermelisin, muhtemelen ömür boyu mesleğin haline gelecek okuduğun bu bölüm. Maaş, gelecek beklentilerini belirlemelisin. Puana göre tercih yapılabilecek en yanlış harekettir.

Sevdiğin mesleği oku bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı