iyibuldum.com güvenli mi?

Anios

Hectopat
Yer
Ankara
iyibuldum.com adlı bir web site buldum, birçok hosting servisi, domain satışı, VDS, VPS falan birçok şey var. Fakat araştırdığım kadarıyla öyle pek bilinen bir site gibi durmuyor ek olarak paketleri aşırı ucuz ve com.tr gibi alan adları ve SSL sertifikası da hediye ediyorlar gördüğüm kadarıyla pek güvenilir gelmedi fakat yine de araştırmakta fayda var.

Eğer bir bilginiz varsa ve yardım edebilirseniz sevinirim.

Anladığım kadarıyla hetzner üzerinden resell yapıyorlar. Direkt olarak ana sağlayıcı olan Hetzner den kullanabilirsiniz daha da ucuza gelir

Ben aldım bi arkadaş önerisiyle gayet memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim ilk başta instagramdaki mizahları falan komik falan görünce alışveriş yapasım gelmedi ama adamlara ticket açıyorum 2 dakika içinde çözüyolar kendileri ile alakalı olmayan sorunlarda bile anydesk ile bağlanıp uzaktan çözüyolar valla daha önce çok firmadan almıştım godaddy isimtescil natro gibi ama bu adamlar kurumsal ve büyük firmalar olduğu için artık paraya doymuşlar ve ilgi sıfır ama iyibuldum biraz daha yeni bir firma olduğu için muhtemelen çok ilgili ve alakalılar umarım ileride bunlarda öyle olmazlar diyerek temennide bulunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı