İyon Vandal vs Köken Vandal

suicenkopke

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, geçenlerde gelen gece pazarında iyon Vandal ve köken Vandal çıktı. Toplam 1475 Valorant puanı alacağım. İyon Vandal 1136 köken ise 1256 Valorant puanı. Benim aklımda iyon Vandal var sizce hangisini alayım?

Arkadaşımda köken var, o kadar baş ağrıtıyor ki kömür Vandal kullanıyor.
İyon alın.

İyi günler, geçenlerde gelen gece pazarında iyon Vandal ve köken Vandal çıktı. Toplam 1475 Valorant puanı alacağım. İyon Vandal 1136 köken ise 1256 Valorant puanı. Benim aklımda iyon Vandal var sizce hangisini alayım?
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ikisi de tam olarak bana hitap etmiyor. İyon vandal ile Köken kıyaslaması yaparsam da İyon>Köken. İndirim olarak da daha fazla indirim gelmiş İyon'a. Bence iyonu tercih et.

Kokenin animasyonu ve sesi bir sure kullandiktan sonra cok bas agritiyior. Iyon cok daha iyi bir hissiyata sahip.

İyon Vandal'ı bir heves almıştım nedense o skini takınca adam vuramıyorum sesi rahatsız ediyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı