Banka/Kart İyzico ile ilk ödemeye 500TL cashback devam ediyor

İtopya'dan yaptığınız alışverişte 500 TL ilk ödeme indirimi mi aldınız?
Ben de İtopya'dan SSD aldım bana ilk ödeme 500 TL cashback vermedi ve müşteri hizmetleri İtopya'nın bu kampanyaya dahil olmadığını söylüyor.
Almanın bir yöntemi mi var?
Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Aslında ekstra bir şey yapmadım, direkt kampanyalar kısmından katıldım ve yansıdı kartıma.

İyzico bakiyesindeki parayı Vodafone Pay hesabı acıp oraya atıyosun oradanda QR kod ile herhangi bir bankamatikten nakit çekiyorsun.

Vodafone'lu olmadan da aktarabiliyor muyuz?

İyzico ve Parolapara'ya üye olun İyzico kampanyasına katılın 1000TL üzeri istediğiniz ürünü seçin sepete ekleyin daha sonra ödeme adımında İyzico ile öde seçeneğine tıklayın ve bu sırada alacağımız ürün miktarını Parolapara kartına atmalıyız attığımızı varsayalım İyzico ile öde seçeneğine Parolapara kartımızı girip ödemeyi bitiyoruz İyzico'dan 500 TL Parolapara'dan 400 TL anında cashback geliyor Parolapara anında çekilebiliyor IBAN'a. Şimdi iyizcoyu nasıl çekeceğiz onu anlatacağım Vodafone Pay'e kayıt olup doğrulamaları yapıyoruz bakiye yükle kısmında banka kredi kartı ile seçeneğini seçiyoruz İyzico kartımızı giriyoruz o kısma ve kaydediyoruz tekrardan bakiye yükle diyoruz parayı Vodafone Pay'e aktarıyorsunuz dilediğiniz ATM'den komisyonsuz çekebiliyorsunuz.

Aslında ekstra bir şey yapmadım, direkt kampanyalar kısmından katıldım ve yansıdı kartıma.

Vodafone'lu olmadan da aktarabiliyor muyuz?
Size 500 TL ödeme veren kampanyanın ilk ödeme kampanyası olduğuna emin misiniz?
%25 kampanyası olabilir mi o kampanya?
Ben de İtopyadan aldım %25i verdi ama ilk ödeme 500ü vermedi.

İyzico ve Parolapara'ya üye olun İyzico kampanyasına katılın 1000TL üzeri istediğiniz ürünü seçin sepete ekleyin daha sonra ödeme adımında İyzico ile öde seçeneğine tıklayın ve bu sırada alacağımız ürün miktarını Parolapara kartına atmalıyız attığımızı varsayalım İyzico ile öde seçeneğine Parolapara kartımızı girip ödemeyi bitiyoruz İyzico'dan 500 TL Parolapara'dan 400 TL anında cashback geliyor Parolapara anında çekilebiliyor IBAN'a. Şimdi iyizcoyu nasıl çekeceğiz onu anlatacağım Vodafone Pay'e kayıt olup doğrulamaları yapıyoruz bakiye yükle kısmında banka kredi kartı ile seçeneğini seçiyoruz İyzico kartımızı giriyoruz o kısma ve kaydediyoruz tekrardan bakiye yükle diyoruz parayı Vodafone Pay'e aktarıyorsunuz dilediğiniz ATM'den komisyonsuz çekebiliyorsunuz.
Hocam Vodafone Pay hesabını onaylamadan nakit çekebiliyor muyuz? Telefonda NFC yokta uğraşmak istemiyorum.

Hocam bu ürün toplam ne kadara geliyor tüm kampanyaları dahil edince? Parolapara hariç sadece iyzico ve GamingGen kampanyaları.
Şu an için sadece ilk ödeme kampanyasıyla 500tl indirim alabiliyorsun. %25 cashback e gaming geni de eklerlerse 400TL daha geri ödeme alırsın.

3000 TL olan SSD'yi 500 TL ilk indirim, 500 TL bayram cashback, %10 İtopya 300 TL ve Parolapara 400 TL cashback ile neredeyse 1300 TL gibi bir fiyata getirdim.

Bahsettiğin indirimleri uygulayıp bunu da o civara alabilir miyim?

Bende Parolapara'daki indirimdeki cashback limitini 1000TL falan zannettim İyzico'daki gibi, 150TL ne :(

Hocam bu ürün toplam ne kadara geliyor tüm kampanyaları dahil edince? Parolapara hariç sadece İyzico ve Gaming.Gen.TR kampanyaları.

İyzico -500.
Parolapara -400.

Benim telefonda da NFC özelliği yok çekebiliyor muyuz? Onaylamak şart mı?

Şart hocam.

Bende Parolapara'daki indirimdeki cashback limitini 1000TL falan zannettim İyzico'daki gibi, 150TL ne :(

800TL'ye 400 TL veriyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı