İyzico ile uyumlu web hosting önerisi

ayalkin

Hectopat
Merhaba... Bir tanıdığım ile internet sitesi açıp ufaktan e-ticaret işine girmek istiyoruz. Şu an için bir şirketimiz yok ve bu yüzden Iyzico'nun bireysel ödeme alma seçenekleri ile başlıyacağız. Site açma işlerinden 10 numara 5 yıldız anladığımı söyleyemeyeceğim ama teknoloji ile aramda iyidir. Bu yüzden ilk başta bize hazır templateler sunan web hostingler ile başlamak istiyoruz. Wix veya Natro gibi. Kurumsal gözükmek için kurumsal e-posta da almak istiyoruz xx@siteadı.com gibi. Bir de site üzerinden ödeme alabilmek için SSL sertifikası da lazımmış sanırım. Bu konularda bizi yönlendirebilir misiniz? Hangi hosting firmasını aratsam birileri bir yerlerde beğenmediğini söylüyor. Doğru bir adım atmak istiyoruz. Yol gösterebilirseniz çok müteşekkir olurum.

Zaten domain+hosting alınca size e-posta hesabı vermeleri gerekmektedir. Ben bu işlerde genelde yabancı hosting firmalarından ziyade millilere destek olarak Natro'yu seçerdim. Size cPanel verecekler. Sizin öncelikle cPanel öğrenmeniz lazım o da YouTube'da bulunan içeriklerle çok basit olacaktır. SSL belgesini Natro'ya sorabilirsiniz çoğu hosting firması size ücretsiz veriyor bunu.

İyzicoyu her hosting destekler bence. Sen natro hariç bir firmadan hosting ve alan adını al, teknoloji ile aram iyi diyorsun youtube video izleyerek wordpress kurulumu yap. Yine video izleyerek beğendiğin bir e-ticaret temasını kur. Mail adresi zaten hostingde olacak. Yarın bir gün hosting firması ile sorun mu yaşıyorsun yine aç bi video site taşıma yap.

Fiyatları tam olarak bilmiyorum ama hesaplı olması iyi olur. Fiyat performans diyebilirim kısaca.

Zaten domain+hosting alınca size e-posta hesabı vermeleri gerekmektedir. Ben bu işlerde genelde yabancı hosting firmalarından ziyade millilere destek olarak Natro'yu seçerdim. Size cPanel verecekler. Sizin öncelikle cPanel öğrenmeniz lazım o da YouTube'da bulunan içeriklerle çok basit olacaktır. SSL belgesini Natro'ya sorabilirsiniz çoğu hosting firması size ücretsiz veriyor bunu.

Hmm müsait vaktimde dediklerinizi inceleyip araştıracağım.

İyzicoyu her hosting destekler bence. Sen Natro hariç bir firmadan hosting ve alan adını al, teknoloji ile aram iyi diyorsun YouTube video izleyerek WordPress kurulumu yap. Yine video izleyerek beğendiğin bir e-ticaret temasını kur. Mail adresi zaten hostingde olacak. Yarın bir gün hosting firması ile sorun mu yaşıyorsun yine aç bir video site taşıma yap.

WordPress ile web hosting arasında bir fark var mı? Sanırım en mantıklısı dediğiniz gibi deneme yanılma yöntemi yapmak olacak.

Cenuta hostingi tavsiye eder misiniz? Oradan hosting hizmeti alsak olur mu? Fiyatları da gayet makul ve sundukları hizmetler iyi gibi duruyor. cPanel gibi destekler de sunuyorlar.

1687525443403.png

WordPress ile web hosting arasında bir fark var mı? Sanırım en mantıklısı dediğiniz gibi deneme yanılma yöntemi yapmak olacak.

Cenuta hostingi tavsiye eder misiniz? Oradan hosting hizmeti alsak olur mu? Fiyatları da gayet makul ve sundukları hizmetler iyi gibi duruyor. cPanel gibi destekler de sunuyorlar.
Web hosting başka birşey wordpress başka birşey, web hosting alacaksın içine wordpress kuracaksın.

Firma hakkında bilgi sahibi değilim düşük paketi alıp deneyebilirsiniz.

Fiyatları tam olarak bilmiyorum ama hesaplı olması iyi olur. Fiyat performans diyebilirim kısaca.

Hmm müsait vaktimde dediklerinizi inceleyip araştıracağım.

Eki Görüntüle 1833189

9 lira iyi fiyat deneyin 1 aylık, ücretiz hostingden iyidir en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı