İzleniyormuş gibi hissediyorum

raxemüller

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma RAT bulaşmıştı, telefona ağ üzerinden bulaştığını düşündüm. En sonunda telefona RAT bulaşmadığından emin oldum lakin hala kameradan izlendiğimi hissediyorum ve beni dinlediklerini hissediyorum.

Tavsiyede bulunacağım şimdi bu konu ile alakalı ama şimdi yine saygısızlık yapılacak gibi hissediyorum.

Bilgisayarıma RAT bulaşmıştı, telefona ağ üzerinden bulaştığını düşündüm. En sonunda telefona RAT bulaşmadığından emin oldum lakin hala kameradan izlendiğimi hissediyorum ve beni dinlediklerini hissediyorum.
Cihazlarını sıfırla, modem şifrenden, mail hesabına kadar her şeyin şifresini değiştir. Dijital ile iç içe geçmiş bir dünyadayız. Her şey mümkün.

Bende bir ara öyle sanıyordum, tekrardan kaspersky plus kurdum telefona 100 TL falan. Halen biraz hissediyorum, bu durum psikolojik. Sizi uyarıyorum, bir an önce böyle şeyleri düşünmeyi bırakmanızı öneririm, sonu iyi olmuyor. Gerçekten, çok ciddiyim.

Saçma. RAT bulaştıysa bile bu ağ ile en fazla bir PC'den diğerine geçer. PC'den telefona ordan oraya ordan oraya bunlar tamamen hayal ürünün. Eğer çok paranoya ise bant yapıştır ki ben bunu çok ahmakça buluyorum. Kamera zaten kullanılıyorsa kenarında köşesinde bir ışık vardır o yanar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı