İzmir'de faal çalıştım Superonline kapsamında fiber altyapı çalışmalarında. Çalışmalar hala devam ediyor, sen nerede yaşıyorsun merak ettim.Herkese selamlar.
İzmir için ping değerleri iyi olan VDSL altyapıda ISS arıyorum.
-Türknet VDSL için pahalı.
---Diğer ISS'lerin de zam yapacağını biliyorum, taahütlü alırım olur biter.---
-Türk Telekom zaten kullanıyorum.
-COMNET müşteri kalitesi cidden sıfır, resmi bir şirket gibi hizmet vermiyorlar.
-Millenicom pingleri yüksek diye duydum.
-Superonline altyapısı maalesef yok.
Taahhüt fark etmez, taahhütlü de alabilirim.
Önerilerinize açığım.
Herkese selamlar.
İzmir için ping değerleri iyi olan VDSL altyapıda ISS arıyorum.
-TurkNet VDSL için pahalı.
---Diğer ISS'lerin de zam yapacağını biliyorum, taahhütlü alırım olur biter.---
-Türk Telekom zaten kullanıyorum.
-Comnet müşteri kalitesi cidden sıfır, resmi bir şirket gibi hizmet vermiyorlar.
-Millenicom pingleri yüksek diye duydum.
-Superonline altyapısı maalesef yok.
Taahhüt fark etmez, taahhütlü de alabilirim.
Önerilerinize açığım.
Kemalpaşa.İzmir'de faal çalıştım Superonline kapsamında fiber altyapı çalışmalarında. Çalışmalar hala devam ediyor, sen nerede yaşıyorsun merak ettim.
VDSL için çok pahalı.Kesinlikle TurkNet. Kendi pop noktaları ve peering anlaşmaları ile İzmir için en iyisi TurkNet. Türk Telekom saçma sapan pop noktaları ile İzmir'den Kahramanmaraşa yönlendirme yapıyor ve arada ping farkı çıkıyor.
Kemalpaşa tarafında hiç bulunmadım lâkin dağa bayıra fiber çeken firmalardan bahsediyoruz. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor. Sitede mi oturuyorsun, apartmanda mısın bilmiyorum ama başvuru yaparsan getireceklerini düşünüyorum. (Superonline için konuşuyorum.)Kemalpaşa.
VDSL için çok pahalı.
Sütçüler. İkisi de değil. Türk Telekom'un VDSL getirmesi 15 yıl sürdü. Bi' 5 yıl daha Superonline bekleyemem maalesef.Kemalpaşa tarafında hiç bulunmadım lâkin dağa bayıra fiber çeken firmalardan bahsediyoruz. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor. Sitede mi oturuyorsun, apartmanda mısın bilmiyorum ama başvuru yaparsan getireceklerini düşünüyorum. (Superonline için konuşuyorum.)
Turk Telekom farklı, Superonline farklı. Hiç başvuru yapmamış binalara bile fiber yaptılar yaptırdılar, yaptık. Bence bir şansını dene.Sütçüler. İkisi de değil. Türk Telekom'un VDSL getirmesi 15 yıl sürdü. Bi' 5 yıl daha Superonline bekleyemem maalesef.
Nereden başvurabilirim?Turk Telekom farklı, Superonline farklı. Hiç başvuru yapmamış binalara bile fiber yaptılar yaptırdılar, yaptık. Bence bir şansını dene.
Superonline bayisi varsa, git görüş. Olmazsa, Superonline sitesinden fiber başvuru yap. Müstakil evde yaşıyorsan, gelmeyebilir.Nereden başvurabilirim?
Sitesinden nasıl yapabilirim?Superonline bayisi varsa, git görüş. Olmazsa, Superonline sitesinden fiber başvuru yap. Müstakil evde yaşıyorsan, gelmeyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.