İzmir VDSL altyapı için ISS önerisi

Herkese selamlar.

İzmir için ping değerleri iyi olan VDSL altyapıda ISS arıyorum.

-Türknet VDSL için pahalı.
---Diğer ISS'lerin de zam yapacağını biliyorum, taahütlü alırım olur biter.---
-Türk Telekom zaten kullanıyorum.
-COMNET müşteri kalitesi cidden sıfır, resmi bir şirket gibi hizmet vermiyorlar.
-Millenicom pingleri yüksek diye duydum.
-Superonline altyapısı maalesef yok.

Taahhüt fark etmez, taahhütlü de alabilirim.

Önerilerinize açığım.
İzmir'de faal çalıştım Superonline kapsamında fiber altyapı çalışmalarında. Çalışmalar hala devam ediyor, sen nerede yaşıyorsun merak ettim.

Herkese selamlar.

İzmir için ping değerleri iyi olan VDSL altyapıda ISS arıyorum.

-TurkNet VDSL için pahalı.
---Diğer ISS'lerin de zam yapacağını biliyorum, taahhütlü alırım olur biter.---
-Türk Telekom zaten kullanıyorum.
-Comnet müşteri kalitesi cidden sıfır, resmi bir şirket gibi hizmet vermiyorlar.
-Millenicom pingleri yüksek diye duydum.
-Superonline altyapısı maalesef yok.

Taahhüt fark etmez, taahhütlü de alabilirim.

Önerilerinize açığım.

Kesinlikle TurkNet. Kendi pop noktaları ve peering anlaşmaları ile İzmir için en iyisi TurkNet. Türk Telekom saçma sapan pop noktaları ile İzmir'den Kahramanmaraşa yönlendirme yapıyor ve arada ping farkı çıkıyor.

İzmir'de faal çalıştım Superonline kapsamında fiber altyapı çalışmalarında. Çalışmalar hala devam ediyor, sen nerede yaşıyorsun merak ettim.
Kemalpaşa.
Kesinlikle TurkNet. Kendi pop noktaları ve peering anlaşmaları ile İzmir için en iyisi TurkNet. Türk Telekom saçma sapan pop noktaları ile İzmir'den Kahramanmaraşa yönlendirme yapıyor ve arada ping farkı çıkıyor.
VDSL için çok pahalı.

Kemalpaşa.

VDSL için çok pahalı.
Kemalpaşa tarafında hiç bulunmadım lâkin dağa bayıra fiber çeken firmalardan bahsediyoruz. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor. Sitede mi oturuyorsun, apartmanda mısın bilmiyorum ama başvuru yaparsan getireceklerini düşünüyorum. (Superonline için konuşuyorum.)

Kemalpaşa tarafında hiç bulunmadım lâkin dağa bayıra fiber çeken firmalardan bahsediyoruz. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor. Sitede mi oturuyorsun, apartmanda mısın bilmiyorum ama başvuru yaparsan getireceklerini düşünüyorum. (Superonline için konuşuyorum.)
Sütçüler. İkisi de değil. Türk Telekom'un VDSL getirmesi 15 yıl sürdü. Bi' 5 yıl daha Superonline bekleyemem maalesef.

Sütçüler. İkisi de değil. Türk Telekom'un VDSL getirmesi 15 yıl sürdü. Bi' 5 yıl daha Superonline bekleyemem maalesef.
Turk Telekom farklı, Superonline farklı. Hiç başvuru yapmamış binalara bile fiber yaptılar yaptırdılar, yaptık. Bence bir şansını dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı