Hiçbirinde denenmiyor. İnternet kafe olayı hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkürler.Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerde oyun için ayrı stand açıyorlar bazen. Yakınında oyun öncelikli internet kafe varsa orada da olabilir.
Balçova'da vardı Vatan dışında, belki kaldırmışlardır bilemiyorum.Hiçbirinde denenmiyor. İnternet kafe olayı hiç aklıma gelmemişti, çok teşekkürler.![]()
Merhaba monitör için 24" FHD 27" 2K arasında gittim geldim görmeden karar veremiyordum her neyse perşembe akşamı kapanışa yakın Balçova media markt mağazasına bu monitöre bakmak için gittim Lg monitörlerinden sorumlu bir arkadaş ilgilendi durumu kendine izah ettim 24" FHD 27" 2K arasında karar veremediğimi yarın erken gelin Pc ye bağlayıp denetirim dedi ertesi gün her iki monitörü bilgisayar bağlayıp farklı çözünürlüklerle oyunda denedik 27" 2K ya karar kıldım ölü piksel testi yapıp mağazadan aldım sizde gidip deneyebilirsiniz arkadaşın adı Mertol kendisini bulun yardımcı olacaktır.İzmir'de 2K monitörde oyun açıp deneyebileceğim bir mağaza var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.