İzmir'de 4.3'lük deprem!

Az kuvvette ve çok olarak enerjinin boşalması daha mantıklı. Diğeri daha yıkıcı oluyor.
 
Geçmiş olsun. 4 büyüklüğündeki depremde bile "Acaba siddetlenecek mi?" diye düşünürken insan stres yapıyor. Sayısız artciya rağmen alışamadım.

Gecen Bolu'nun bir koyunde 4.5 buyuklugunde deprem oldu, İstanbul depremi sandim harbiden korkuttu. Cok ilginc bir doga olayi gercekten.
 
Depremin merkezinde yaşıyorum artık alıştık tepki vermiyorum geçmiş olsun.
 
Gecen Bolu'nun bir koyunde 4.5 buyuklugunde deprem oldu, İstanbul depremi sandim harbiden korkuttu. Cok ilginc bir doga olayi gercekten.

Geredeli olarak o bölgede yaşanan en son ki büyük deprem büyük gerede depremi ve 1940'larda gerçekleşti. İnşallah böyle az az ama çok olacak şekilde enerji boşalırda büyük deprem olmaz.
 
Gecen Bolu'nun bir koyunde 4.5 siddetinde deprem oldu, İstanbul depremi sandim harbiden korkuttu. Cok ilginc bir doga olayi harbiden.
Akil sır eren bir afet değil gerçekten. Ayağının altı sallanıyor. Arabayla carpsan bana mısın demeyecek binaları oyuncakmışçasına oynatıyor. Maraş depremlerinden sonra 2-3 hafta her gün sallandık. Yakın olduğu icin daha sonra Kayseri'nin fayına da sıçradı. Enerji aktarımı yapmış, burayı da aktif etti.
Daha 3-4 hafta once de Kayseri'in ilçesinde 4.7 civarı oldu. 1 ayı aşkındır olmuyordu. Yani daha bizim taraf susmazken şimdi de İstanbul ve Bingöl merkezli 7 şiddetinden büyük iki deprem bekleniyor.
15 milyon kişi sadece İstanbul'da. Daha Balıkesir, Bursa, Kocaeli Sakaeya ve Tekirdağ gibi büyük sehirleri hesaba katarsak rahat 25 milyonu geçiyor.
Yaşanmama ihtimali de yok. Şaka gibi...
 

Geri
Yukarı