İzmir'de okullar tatil olur mu?

fairenchanted

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bildiginiz uzere İzmir'de şu an sel felaketi var. Acaba okullar tatıl olur mu?

Olabilir, olmayabilir. Kimse net bir şey diyemez.

Tatil olacak kadar felakete yol açan bir SEL olduğunu düşünmüyorum. Açıklama yapılsa şimdiye kadar yapılırdı zaten.

Tatil olacak kadar felakete yol açan bir SEL olduğunu düşünmüyorum. Açıklama yapılsa şimdiye kadar yapılırdı zaten.

İyi akşamlar hocam. Size şöyle söyleyeyim, ben Mavibahçe'de yaşıyorum, buradaki sitelerde millet kanoyla geziyor. Alsancak desen zaten Venedik.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar hocam. Size şöyle söyleyeyim, ben Mavibahçe'de yaşıyorum, buradaki sitelerde millet kanoyla geziyor. Alsancak desen zaten Venedik.
Gitmeyin bu afet zamanında, bir şey olmaz. Risk almaya gerek yok, hep "Benim başıma gelmez" tripleriyle çıkılıyor yola.

Tehlikeli ve sakıncalı, gidilebilecek duruma geldiği zaman hava gidebilirsiniz ama şu an bence tatil olsa da olmasa da gitmeyin güvenliğiniz için.

2020 veya 2021 gibi bizim evin önündeki cadde aynı haldeydi çalışmalar falan yaptılar bu sene su baskını olmadı şansımıza. Çok geçmiş olsunlar diliyorum biz kardeşimi göndermedik bence tatil olmasa bile sizde gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…