İzmir'de okullar tatil olur mu?

Okula gelirken neredeyse tüm İzmir'den geçiyorum. Çok az yağmur vardı. Biraz rüzgârlı sadece.
Hocam ben giderken'de az yağmur ve rüzgar vardı ama benim okulum denize çok yakın olduğu için tatil ettiler. Tekrar sel olur diye. Zaten benim okulumu'da normalde su bastığı için hiç elektrik yoktu doğru düzgün ders yapamıyorduk.

Hocam ben Giderken'de az yağmur ve rüzgar vardı ama benim okulum denize çok yakın olduğu için tatil ettiler. Tekrar SEL olur diye. Zaten benim Okulumu'da normalde su bastığı için hiç elektrik yoktu doğru düzgün ders yapamıyorduk.

DEÜ'de bazı fakülteler ve bölümler online yapıyor bugünlük. Animasyon bölümündeyim bugünkü 3D dersimiz online oldu mesela. Gerçi yaptığımız oda projesini inceliyor hoca ama dediğim gibi yani okul, bölüm ve fakülte inisiyatifine bağlı. Dediklerim üniversite için geçerli.

Aynen Mavişehir ve Alsancak'ta bayağı sel olmuş. Benim okulumun orada da yağdı ama daha tatlıydı. Bayraklı sakin ama çok fazla bir şey yok normal yağmurlu hava gibi.
Artık ileride çocuğunuza "Biz zamanında Kano ile okula giderdik bir yağmur sana engel olamaz." dersiniz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı