Selam arkadaşlar, bildiginiz uzere İzmir'de şu an SEL felaketi var. Acaba okullar tatıl olur mu?
Büyük ihtimalle olmaz, biz kar kıyamet de olsa gidiyorduk maalesef.
Selam arkadaşlar, bildiginiz uzere İzmir'de şu an SEL felaketi var. Acaba okullar tatıl olur mu?
Gitmeyin bu afet zamanında, bir şey olmaz. Risk almaya gerek yok, hep "benim başıma gelmez" tripleriyle çıkılıyor yola.
Tehlikeli ve sakıncalı, gidilebilecek duruma geldiği zaman hava gidebilirsiniz ama şu an bence tatil olsa da olmasa da gitmeyin güvenliğiniz için.
Tatil olmadı diyelim ve gidecek bir durumda değil hava, sağlık ocağından rapor alın. Aile hekimi anlayışla karşılayacaktır diye düşünüyorum.11.sınıf oldugumdan oturu ve şu anda devamsızlgım 6.5 gun oldugu ıcın gıtmek mecburıyetındeyım maalesef en kotu ıhtımalle saglık ocagına gıdıp rapor alacagım.
Yüzerek git kardeşim, eğitim önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.