İzmir'den Ankara'ya iş için gitmek mantıklı mı?

Mp4MerT

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Kafam çok karışık akıl almam gerekiyor size bir danışıyım dedim. Ben 19 yaşındayım meslek lisesinden mezun oldum geçen sene elimde mesleğim var fakat İzmir'de mesleğimi yapabileceğim bir iş alanım yok. Bugün iş ilanlarına bakarken Ankara'da mesleğimi yapabileceğim 30.000 TL maaş veren bir firma ilanı buldum CV mi gönderdim. Eğer olumlu yanıt gelirse gidiyim mi? Sizce bu yaptığım mantıklı mı ve erkek çocuğuysanız bir yaştan sonra aileye illaki fazla geliyorsunuz :) Sizden maddi bir beklenti bekliyorlar, babam annemde sürekli git çalış vs diyor Sizce ne yapmalıyım? Deneyimli abilerimden ablalarımdan fikir alırsam çok sevinirim. Hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:
Diğerleri için pek akıl vermek istemem ama arkadaşlarım var sevgilim var onlar burada kalır gibi düşünme, onlar bir gün mal mülk sahibi olur sense onları düşündüğün için beş parasız kalırsın. Elbette arkadaşlarınla bağlantıyı kes demiyorum ama bence bu böyle olmalı.

Gideceğin firma güvenilirse git bence
Araştır ama iyice
Ben mamağa hom ofise girmiştim dolandırıcılıktı 😂 kız halimle rezil oldum kendimi memleketime zor attım. O yüzden gideceğin yeri çok çok iyi araştır firmayı bilen arkadaşların varsa sor onlara ya da onların bir tanıdığı varsa gittiğine değmiş olsun.

Ben olsaydım giderdim iş imkanı yok diyorsun yani işsizmi kalacaksın yıllarca? 30.000 TL maaş yaşına göre gayet iyi bir miktar kariyerinde erken yükselirsin yaşına bakacak olursak burada tek faktör bana göre sevgili arkadaşları boş ver kaçmıyolar.

Ben olsaydım giderdim iş imkanı yok diyorsun yani işsizmi kalacaksın yıllarca? 30.000 TL maaş yaşına göre gayet iyi bir miktar kariyerinde erken yükselirsin yaşına bakacak olursak burada tek faktör bana göre sevgili arkadaşları boş ver kaçmıyolar
Bende aynı fikirdeyim sevgili arkadaşı hani az çok tanıdıgım olduğu için söyledim şehri tanımamda yardımcı olurlar o manada yinede yanıtınız için teşekkür ederim 🙂

Gideceğin firma güvenilirse git bence
Araştır ama iyice
Ben mamağa hom ofise girmiştim dolandırıcılıktı 😂 kız halimle rezil oldum kendimi memleketime zor attım. O yüzden gideceğin yeri çok çok iyi araştır firmayı bilen arkadaşların varsa sor onlara ya da onların bir tanıdığı varsa gittiğine değmiş olsun.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için değerlendiriceğim 🙂

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Kafam çok karışık akıl almam gerekiyor size bir danışıyım dedim. Ben 19 yaşındayım meslek lisesinden mezun oldum geçen sene elimde mesleğim var fakat İzmir'de mesleğimi yapabileceğim bir iş alanım yok. Bugün iş ilanlarına bakarken Ankara'da mesleğimi yapabileceğim 30.000 TL maaş veren bir firma ilanı buldum CV mi gönderdim. Eğer olumlu yanıt gelirse gidiyim mi? Sizce bu yaptığım mantıklı mı ve erkek çocuğuysanız bir yaştan sonra aileye illaki fazla geliyorsunuz :) sizden maddi bir beklenti bekliyorlar, babam annemde sürekli git çalış vs diyor Ankara'da. Sevgilim var, 2 3 yıllık arkadaşlarım var. Sizce ne yapmalıyım? Deneyimli abilerimden ablalarımdan fikir alırsam çok sevinirim. Hayırlı akşamlar.

Yaşıtımsın ama mantıklı şekilde düşünürsek konfor alanından çıkıp böyle bir şeye kalkışman bence seni geliştirebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı