Izole Whey vs Normal Whey

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar fiyat farkına değer mi gerçekten fark çok yüksek. İçeriğini inceler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar fiyat farkına değer mi gerçekten fark çok yüksek. İçeriğini inceler misiniz?
İsole çok daha iyi tabii ama farka değmez salla gitsin. Yarışmacı değilsen normalini al geç.

İsole çok daha iyi tabii ama farka değmez salla gitsin. Yarışmacı değilsen normalini al geç.
Cümleten teşekkürler, hocam ben göremedim ama belki farklı isimle koymuşlardır anlayamıyorum. İçerisinde kreatin var mi? İçeriğini inceler iseniz bu markanın ıçerigine göre Normal wheyini onerir misini?

Cümleten teşekkürler, hocam ben göremedim ama belki farklı isimle koymuşlardır anlayamıyorum. İçerisinde kreatin var mi? İçeriğini inceler iseniz bu markanın ıçerigine göre Normal wheyini onerir misini?
Kreatin bulunmuyor üründe. Bu marka iyidir alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL zam gelmiş. Ben de bunu kullanıyorum.(Çikilatalı)
Big Joy aldim hocam, protein oranı daha yüksek zaten. Neredeyse 2000 gram 2000 tl gibi bir fiyata geliyor. Sırf ithal urun diye 1000 tl fazla vermeye gerek yok.

Hocalarım bunda stok yapsam mi bayagi araştırdım hem kaliteli hem ucuz bu geldi. n11'den Bigjoy Sports Bigwhey Classic Bisguit 2376g Whey Protein seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Gerek yok hem whey olanın gramajı daha yüksek.

Değmez. Normalini alın.
.

Big Joy aldim hocam, protein oranı daha yüksek zaten. Neredeyse 2000 gram 2000 tl gibi bir fiyata geliyor. Sırf ithal urun diye 1000 tl fazla vermeye gerek yok.

Hocalarım bunda stok yapsam mi bayagi araştırdım hem kaliteli hem ucuz bu geldi. n11'den Bigjoy Sports Bigwhey Classic Bisguit 2376g Whey Protein seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

@emircanunlts

@emircanunlts

Son düzenleme:
Protein oranı daha yüksek değil. Bigjoy'un servis ölçeği 35gr Scitec ise 30 gr :) Gramajları ise BigJoy 2376 gr Scitec 2350 gr. Neredeyse aynı yani. Arada 559 TL fark var sizin dediğiniz gibi 1000 TL değil. 1000 TL yi nasıl bulduğunu da merak ettim. En nihayetinde "tercih meselesi". Hayırlı olsun.

Protein oranı daha yüksek değil. Bigjoy'un servis ölçeği 35gr Scitec ise 30 gr :) Gramajları ise BigJoy 2376 gr Scitec 2350 gr. Neredeyse aynı yani. Arada 559 TL fark var sizin dediğiniz gibi 1000 TL değil. 1000 TL'yi nasıl bulduğunu da merak ettim. En nihayetinde "tercih meselesi". Hayırlı olsun.

Hayirlisi olsun. Haklısın hocam yanlış yazmışım ne dersin bu ürün hakkında? İleri de scites kampanyası mi kovalasam gerçekten o kadar fark var mi? Hatta ne farkı var ki bu kadar fiyat farkı var? Bigjoy da övgü alan güvenilir bir marka olduğu söyleniyor çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı