- Makaleler
- 4
Yeni toplayalım. Şimdi 2 bin ₺ sistem toplama diye bir konu aç. Herkes yardımcı olur.GT 630'dan aradan matkap sesi geliyor fakat oda hepsi ile iyi durumda.
Yeni toplayalım. Şimdi 2 bin ₺ sistem toplama diye bir konu aç. Herkes yardımcı olur.GT 630'dan aradan matkap sesi geliyor fakat oda hepsi ile iyi durumda.
pekiYeni toplayalım. Şimdi 2 bin ₺ sistem toplama diye bir konu aç. Herkes yardımcı olur.
Yeni toplayalım. Şimdi 2 bin ₺ sistem toplama diye bir konu aç. Herkes yardımcı olur.
Öyle yap laf anlatamıyoruz sana. 2.el APU topla kafan rahat olsun neden o APU sistemi 2x8GB RAM ile birlikte FPS değerlerini yükseltmek varken saçma sapan ekran kartı alma eğilimine girdiniz anlamıyorum. Son kez yazıyorum daha da konuya bakmayacağım. Yeni konu açar olabilecek toplama önerilerini istersiniz APU olarak yardım ederiz. Ben burada daha fazla dil dökmeyeceğim bilginize.
@rodya1
MSI RX 570 GAMİNG X 4G - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 880451179
Xeon E3-1230 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 884988852
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı (sinerji.gen.tr)
1957 TL. Eğer GET açtırırsanız yaklaşık 2100 TL civarına gelecektir.
İşlemci hariç alsam?
Darboğaz yaşarsınız. i5 2400 RX 570'i besleyecek kadar güçlü bir işlemci değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.