Izoly kasanın ön tarafına fan takılır mı?

Hocam benim kasama vida ile takılıyor. Orası fazla sorun değil. Ön tarafı çıkarıp kullanabilirim. Görünüş fazla sıkıntı değil benim için.

2. el aldım hocam. 500 var mı bu kasa ya? :D

Kasaya, kasadan farklı renk bir manyetik filtre takarsınız ön tarafa. Aşırı net gözükmez önden bakınca içerisi. Filtreyi köşe noktalarından siyah bant şerit çekin. RGB ise fanlar bence oldu. Kapak olmayacak dikkat edin. Elinizi sokmayın. Hayal gücüne kalmış bundan sonrası. Eski kapağı kesebilirseniz diyeceğim ama bilmiyorum o konuyu.

5RZ-mjl-cygnus-v2-siyah-on-kapak-acik.jpg

Kasaya, kasadan farklı renk bir manyetik filtre takarsınız ön tarafa. Aşırı net gözükmez önden bakınca içerisi. Filtreyi köşe noktalarından siyah bant şerit çekin. RGB ise fanlar bence oldu. Kapak olmayacak dikkat edin. Elinizi sokmayın. Hayal gücüne kalmış bundan sonrası. Eski kapağı kesebilirseniz diyeceğim ama bilmiyorum o konuyu.

Eki Görüntüle 1052868
Hocam bu filtrelerden nerde bulabilirim? Aslında kasanın yan kısımlarında küçük delikler açmayı düşünüyorum.

Hocam bu filtrelerden nerede bulabilirim? Aslında kasanın yan kısımlarında küçük delikler açmayı düşünüyorum.

Bu şekilde bulabilirsiniz. Manyetik sadece mıknatıslı olduğunu ifade ediyor. Filtre kalitesine göre tozu da fazlasıyla tutar. Ön Mesh olacak ise yanları ellemenize gerek yok. 2 öne 1 tane yukarı takarsanız kasa buz gibi olur. Cam ve arka saç kapak kalsın. Uğraştığınıza değmez. Patriot SSD ve O RAM'leri kimse İzoly sisteme koymaz. Sizin dizdiğiniz belli. Burada amacımız içeri hava sokmak. Fanlarınızı bilmiyorum ama en kötü fan bile olsa 3-4 tane ile akım çok iyi olur.

Aklıma geldi birden. Hiç uğraşmadan üstteki fan girişine içeri hava verecek şekilde bir fan takın. Fanları BİOS üzerinden hızlandırın biraz. Akım tek önden sağlanmasına gerek yok. En çok ekran kartı soğuyacak bu şekilde. SSD ısınmaz umarım.
Bu şekilde geçici olarak idare edebilirsiniz.

Bu şekilde bulabilirsiniz. Manyetik sadece mıknatıslı olduğunu ifade ediyor. Filtre kalitesine göre tozu da fazlasıyla tutar. Ön Mesh olacak ise yanları ellemenize gerek yok. 2 öne 1 tane yukarı takarsanız kasa buz gibi olur. Cam ve arka saç kapak kalsın. Uğraştığınıza değmez. Patriot SSD ve O RAM'leri kimse Izoly sisteme koymaz. Sizin dizdiğiniz belli. Burada amacımız içeri hava sokmak. Fanlarınızı bilmiyorum ama en kötü fan bile olsa 3-4 tane ile akım çok iyi olur.

Aklıma geldi birden. Hiç uğraşmadan üstteki fan girişine içeri hava verecek şekilde bir fan takın. Fanları BIOS üzerinden hızlandırın biraz. Akım tek önden sağlanmasına gerek yok. En çok ekran kartı soğuyacak bu şekilde. SSD ısınmaz umarım.
Bu şekilde geçici olarak idare edebilirsiniz.

Screenshot_20210602_175829_com.android.gallery3d.jpg

Hocam bu resimdeki gibi kullansam nasıl olur? Alt sağ ve yukarı sol kısımda da boşluk var burada tam belli olmamış. 2 adet takacağım zaten ön tarafa. Yeteri havayı alır mı sizce o boşluktan?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı