Izoly marka klavye düzgün yazmıyor

Darkkwindd

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyem bozuldu mu bozulmadı mı anlamadım klavyemin normal tuşlarını kullanabiliyorum fakat bazı sorunları var.
1. Sorun Windows tuşuna basınca Windows menüsünü açamıyorum altgr veya alt tuşuna basmam gerekiyor.
2. sorun F1'den F12'ye kadar olan tuşlar yer değiştirdi örneğin F1 ekran ışığını kısıyor F7 tam ekran yapıyor falan değişti her şeyim nasıl düzeltirim?

Izoly ve Turbox gerçekten rezalet markalar ve herhangi bir ürününü satın almamalısınız. Sorun çıkarması beklenen bir marka Izoly.

Arkadaşlar klavyem bozuldu mu bozulmadı mı anlamadım klavyemin normal tuşlarını kullanabiliyorum fakat bazı sorunları var.
1. sorun Windows tuşuna basınca Windows menüsünü açamıyorum altgr veya alt tuşuna basmam gerekiyor.
2. sorun F1'den F12'ye kadar olan tuşlar yer değiştirdi örneğin F1 ekran ışığını kısıyor F7 tam ekran yapıyor falan değişti her şeyim nasıl düzeltirim?

Izoly yol yapsa üstünde yürünmez hocam bende cahil donemimde bilgisayar almıştım bozuk göndermişlerdi götürdüm garantiye kullanıcı hatası diye yalan söylediler asla alınmaz bu markadan ürün.

Izoly yol yapsa üstünde yürünmez hocam bende cahil donemimde bilgisayar almıştım bozuk göndermişlerdi götürdüm garantiye kullanıcı hatası diye yalan söylediler asla alınmaz bu markadan ürün.

Birkaç tane dandik RGB fan koyarak ve havalı kulaklıklı klavyeli resimler yaparak Trendyol'da çocukları kandıran bir marka işte 😀 Küçük kuzenim de araştırma yapmadan onlardan bilgisayar almıştı ve HDD olduğu için inanılmaz yavaş açılıyordu. Ayrıca 1. nesil i7 işlemcisi var, çok komik bir marka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00