Izoly N12X alınır mı?

Alınır (!) Fotoğrafı da güzel.
DAA3D0B4-1760-4565-A220-B941F57C3BAB.jpeg

1628599135423.png

Alınmaz kötü ve C4 (çok etkili ve güçlü bir bomba) PSU, 1. nesil çekirdek performansı ve dahası kötü işlemci, ekran kartı eğer sadece mario (1983'te ki çıkan) oynamak istiyorsan alabilirsin, SSD kronik sorunlu, 5 TL 'ye BİM 'den alınan kasa ışığı, kasa 10 TL 'ye plastik kasa. Kısacası alınmaz!
Ekran kartınız kat kat güçlü ama işlemciniz biraz güçsüz ama bence diğer parçalarınız kat kat güçlüdür. Biraz zaman geçince işlemcinizi güçlendirebilirsiniz 😄.

Son düzenleme:
Arkadaşınla sistem toplama konuşmayı kesebilirsin. Sistemini değiştireceksen konunu aç, bütçeni belirt, yardımcı olalım.

Yıllardır söylüyoruz, hala söylüyoruz "Izoly, Turbox vs" alınmaz diye. Bazen bu konuların "troll" içerikli olduğunu düşünüyorum. Sadece o modelin adını yazsanız bu sitede bile yüzlerce sonuç çıkacaktır.

Ben sistemimi değiştirmeyi düşünmüyorum ki 1 ay önce topladım daha arkadaşım sat Izoly al diyor kendinde Turbox var.

Tamamdır bir de aklıma bir konu takıldı işlemcim arkadaşımın dediği kadar kötü mü?

Kime göre kötü? Neye göre kötü? Kullanıma göre değişir. Sana yetiyorsa iyidir, yetmiyorsa kötüdür. Başkalarının fikrini bu noktada dinlemene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı