- Makaleler
- 2
2. ele yönel o zaman.7500TL monitorlu olsa iyi olur Witcher 3 GTA 5 Valorant gibi oyunlar oyniyicagim.
2. ele yönel o zaman.7500TL monitorlu olsa iyi olur Witcher 3 GTA 5 Valorant gibi oyunlar oyniyicagim.
@kino Usta yapılır mı bu fiyata? Bayağıdır piyasadan uzağım fiyatlar ne oldu pek bilmiyorum.
Peki monitör olmazsa toplanabilir mi?
Harika. Bu bütçeye başka daha iyi bilgisayar bulunacağını düşünmüyorum.@micheal owen monitörsüz bu alet güzeldir. Bütçeyi bir tık çıkıp monitör eklersen 10/10 olur.
![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
o makineye bu monitor yeterlimidir? Everest M-535 23.8 inç 75 Hz VA Panel Flat Full HD Monitör Fiyatları@micheal owen monitörsüz bu alet güzeldir. Bütçeyi bir tık çıkıp monitör eklersen 10/10 olur.
![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Asus'un 21 inç monitörlerine bakın.o makineye bu monitor yeterlimidir? Everest M-535 23.8 inç 75 Hz VA Panel Flat Full HD Monitör Fiyatları
Patlarsınız hocam almayın.Arkadaşlar bütçem 7500 lira. Izoly'nin oyle aşırı iyi bir marka olmadiignida biliyorum oyle agir oyunlar oynamiyorum. Witcher 3, GTA 5, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, CS:GO, Valorant gibi. Soyledigim model Izoly N12X boyle 1 2 yıl için kullanacagim. Sizin fikriniz neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.