Izoly nasıl bir markadır?

Sana biraz keko gönderiyorum umarım anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ultra :D
Eki Görüntüle 1178103

Bence ustura diycekti yanlışlıkla Ultra dedi.

Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?

Güvenilmez dandik markadan bir tanesi. Normalde aslında kullandığı işlemcileri falan eski olsa da gayet günümüzde hala güçlüdür iş görür ama atıyorum 500TL işlemciden ekleyeceğine 1000TL ekliyor tamamiyle para tuzağı yani.

Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?

Çöp itemleri birleştir sat mantığı. Clickbait gibi bir şey.

Sağ olun hocam.
Sana biraz keko gönderiyorum umarım anlarsın.

Ultra :D
Eki Görüntüle 1178103

Vallahi güldürdün gece gece.

Dandik olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatını haketmiyor. İkinci el 300 TL'ye X3440 ve anakart almıştım 150 TL'ye 4+4 RAM ve 300 TL'ye GTX750 ekran kartıyla bir sene kullandım. Bu fiyata işlemci alınırken ben sistem kurup CS:GO Valorant PUBG GTA 5 donmadan kasmadan oynadım.
Valorant kaç FPS verdi?

Sattığı şey 1000 lira bile etmez. Ama yanına 10 TL'lik mouse koyup 5000 liraya satıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı