Bence ustura diycekti yanlışlıkla Ultra dedi.
Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?
Merhaba bir sorum var bu aralar konulara göz gezdirirken Izoly markanın bilgisiyarlarını alınır mı alınmaz mı diye görüyorum. Bu Izoly ne böyle ilk defa duyuyorum bu markayı. Biraz araştırmama göre aynı parçayı yollamıyorlarmış dolandırma vs olayları varmış bunun aslı nedir acaba?
Valorant kaç FPS verdi?Dandik olduğunu düşünmüyorum sadece fiyatını haketmiyor. İkinci el 300 TL'ye X3440 ve anakart almıştım 150 TL'ye 4+4 RAM ve 300 TL'ye GTX750 ekran kartıyla bir sene kullandım. Bu fiyata işlemci alınırken ben sistem kurup CS:GO Valorant PUBG GTA 5 donmadan kasmadan oynadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.